Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Úprimné slová talentovaného Slováka: Na NHL ešte nemám a o Európe neuvažujem

TAMPA BAY - Talentovaný slovenský reprezentant Maxim Čajkovič sa počas minulej sezóny snažil o MS U20, ale do záverečnej nominácie sa nezmestil.
Zdroj: 30924
Zdieľajte:

Chuť si chcel napraviť na júnovom drafte v zámorí. Ani tam sa mu veľmi nedarilo. "Černákova" Tampa Bay si ho vybrala až v treťom kole. To však 18-ročnému nádejnému hokejistovi príliš nevadí. „Je pravda, že očakávania boli vyššie, no vôbec mi to nevadí. Som rád, že to vyšlo takto. Teším sa, že som išiel do organizácie ako je Tampa a mohol vidieť, ako tam pracujú. Ihneď po drafte ma pozvali na nováčikovský kemp, kde som sa ukázal aj na ľade a mal rozhovory s viacerými zástupcami klubu. Veľmi som si to užil a získal nové skúsenosti,“ nechal sa počuť Maxim Čajkovič.

Prečítajte si aj

VIDEO Artemij Panarin si podal premiéra Putina!

Bratislavský rodák tak má šancu na reparát v budúcom ročníku, aby skúsil opäť zabojovať o najlepšiu ligu na svete. „Tento rok som mal možnosť hrať iba kanadskú juniorku, vrátiť sa do Európy alebo rovno do NHL. Na ňu ešte nemám, nad Európou som neuvažoval a tak som sa rozhodol ostať v Saint John,“ uzavrel slovenský mladík.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články