Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Artemij Panarin si podal premiéra Putina!

RUSKO - Ruský hokejista Artemij Panarin po zisku honosného kontraktu v NY Rangers, odišiel do svojej domoviny. Tam tamojšiemu novinárovi poskytol rozhovor, v ktorom bez okolkov kritizoval prácu premiéra Vladimira Putina.
Zdroj: 26634
Zdieľajte:

Bývala hviezda Columbusu Blue Jackets vyhlásila, že sa pred pár rokmi nezaujímala o politické dianie vo svojej krajine. Svoju pozornosť sústreďovala výlučne na hokejovú kariéru. Teraz si však povedal Panarin stačilo a spustil vlnu kritiku na hlavu premiéra Putina. "V Rusku si ľudia stále myslia, že ak povedia niečo zlé na vládu, tak ich zabijú alebo otrávia. V USA je to normálne, že športovci kritizujú prezidenta a nič sa nestane. Môžu odmietnuť aj návštevu Bieleho domu, no v Rusku je to nemysliteľné," tvrdí vo videorozhovore 27-ročný odchovanec Čeljabinsku.

Prečítajte si aj

VIDEO Na Slovensko sa už nevráti, prestupuje do Grodna

Premiér krajiny sa pri tom netají svojou láskou práve k hokeju. Aj v pokročilom veku sa zúčastňuje všelijakých podujatí a snaží sa podporovať svojich reprezentantov. V súvislosti s najrýchlejším kolektívnym športom nedávno zažil faux pas, keď pri rozlúčke s divákmi si nevšimol pred sebou červený koberec, o ktorý sa potkol a padol na ľad. "Myslím si, že Putin už nevie, čo je správne a nesprávne. Z psychologického hľadiska nie je jednoduché sa rozhodovať triezvo, ak vás ovplyvňujú ďalší ľudia. Ak okolo vás niekto chodí 20 rokov a hovorí vám, že ste skvelý a robíte skvelú prácu, tak nevidíte svoje chyby," doplnil Panarin, ktorý sa snažil odkryť reálny pohľad na takmer 145 miliónové Rusko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: youtube.com

Diskusia

Podobné články