Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Český hokejista nemohol štyri mesiace chodiť, v KHL to neriešili: Vypi fľašu vodky a hlás sa na tréningu!

MOSKVA - Český hokejista Jakub Petružálek zažil počas pôsobenia v Dyname Moskva neuveriteľný moment.
Zdroj: 32078
Zdieľajte:

S mužstvom vyhral v roku 2013 Gagarinov pohár. O dva roky neskôr sa tešil z titulu v rodnej krajine ako hráč Litvínova, a tak prijal ponuku Örebra. Tam sa mu nedarilo a keď sa znova ozvali zástupcovia Dynama Moskva, nebolo čo riešiť. Nakoniec ale všetko dopadlo katastrofálne.

Prečítajte si aj

Pánik ozrejmil, ako prebiehal jeho príchod do Washingtonu: Bolo to veľmi stresujúce, chcel som však ísť do Capitals

Petružálek po jednom zo zápasov proti Magnitogorsku dostal so spoluhráčmi štyri dni voľna, aby oslávili nový rok, a tak odletel domov. Začal ho však bolieť chrbát: "Vyhľadal som svojho fyzioterapeuta a dúfal, že ma dá do poriadku. Na druhý deň to bolo ešte horšie, nemohol som ani chodiť," referuje skúsený hokejista.

"Nejako som sa dostal do nemocnice, tam som podstúpil magnetickú rezonanciu a zistili mi, že mám o 14 milimetrov posunutú medzistavcovú platničku. Bola nutná operácia," pokračuje v rozprávaní Petružálek. Hneď volal do Moskvy, no tam pochopenie nemali. Šokoval ho hlavne vtedajší športový manažér Oleg Kuprjanovov.

Prečítajte si aj

HC ´05 iClinic Banská Bystrica má vlastnú zmrzlinu, jej predajom podporuje mládež

"Vezmi si lieky, nechaj si pichnúť injekciu, vypi fľašu vodky a 1. januára sa hlás na tréningu," povedal Kuprjanovov a zavesil. O polhodinu volal Petružálek znova. Pohádali sa a došlo k ukončeniu zmluvy. Český hokejista nemohol štyri mesiace po operácii chodiť: "Keď som potom mohol ísť sám na záchod, tak som sa cítil ako najšťastnejší človek na svete," dodal Petružálek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.cz

Diskusia

Podobné články