Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pánik ozrejmil, ako prebiehal jeho príchod do Washingtonu: Bolo to veľmi stresujúce, chcel som však ísť do Capitals

WASHINGTON - Slovenský útočník Richard Pánik ozrejmil, ako prebiehal jeho podpis zmluvy s Washingtonom Capitals.
Zdroj: 30242
Zdieľajte:

Martinský rodák podpísal s víťazom Stanley Cupu z roku 2018 štvorročný kontrakt. Capitals sa mu ozvali ako prvý tím: "Pre mňa to bolo skutočne stresujúce. Bola to najlepšia ponuka, ktorú som mal v podstate už od začiatku. Ponúkli mi štyri roky. Nikto iný mi to neponúkol. To bol hlavný dôvod, prečo som si vybral Washington. Chcel som dlhší kontrakt a oni boli hneď ochotní mi ho dať," povedal Pánik.

Prečítajte si aj

Ľudia, s ktorými som vyrastal, už teraz nežijú alebo ostali vo väzení, hovorí Ovečkin

Zaujímavosťou tohtoročného trhu s voľnými hráčmi bolo to, že okno pre rozhovory tímov s hráčmi sa otvorilo už 23. júna, čo je rekordne skoro, keďže trh s voľnými hráčmi začal 1. júla. Mnoho hokejistov považuje obdobie medzi spomínanými dátumami za skvelú možnosť spoznať potenciálne nové prostredie.

"Bol to dlhý týždeň. Prebehlo počas neho veľa telefonátov a chceli sme zistiť, na čom tímy sú a aké by mohli byť ich plány pre budúcu sezónu. Ja som sa musel pýtať otázky a oni mi hovorili, čo si myslia. Otvorilo mi to oči, pretože som si tým ešte nikdy neprechádzal. Bol to však zábavný proces," nechal sa počuť napríklad Corey Perry.

Prečítajte si aj

Fínskej škole korčuľovania sa nevyhne, Mestis môže byť pre Baroša odrazovým mostíkom

"Keď strávite trochu času neformálnymi rozhovormi, spoznáte ako sa veci vyvinú. Bolo fajn pobaviť sa takto a venovať tomu trochu času. Myslím si, že u hráča sú určite veľkou súčasťou náboru aj spoluhráči. Ide o to, či vám sadnú, či sa okolo týchto iných osobností budete cítiť dobre," vyjadril sa Joe Pavelski.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články