Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Minulá sezóna bola moja najhoršia, hovorí Macík. Doma chce strieľať góly a byť prospešný pre tím

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Útočník Radoslav Macík sa vracia do materského MHK 32 Liptovský Mikuláš, za ktorý naposledy hrával ešte v sezóne 2014/15.
Zdroj: 32074
Zdieľajte:

Rokovania o jeho príchode boli promptné: "Oslovil ma pán riaditeľ Čanky, či by som nemal záujem hrať v Liptovskom Mikuláši. Dlho som neváhal. Sadli sme si a dohodli sme sa behom piatich minút, takže to bolo veľmi seriózne jednanie," prezrádza 27-ročný hráč pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO Baroš bude pôsobiť vo Fínsku

Na Liptove bývalý hokejista Nitry, Jihlavy či Popradu naposledy pôsobil v roku 2015: "Doma som nehral takmer päť rokov. Mám chuť byť znova doma. Od konca sezóny som nemal viac-menej nič reálne, čo by ma oslovilo, takže som bol dlhšie rozhodnutý, že sa vrátim do Liptovského Mikuláša," hovorí niekoľkonásobný reprezentant Slovenska.

V ročníku 2019/20 si chce napraviť chuť po nevydarenej sezóne v Poprade: "Z osobného hľadiska bola moja najhoršia v najvyššej slovenskej lige. Chcem sa vrátiť k svojej hre, dávať góly a byť prospešný pre tím. V Liptovskom Mikuláši vždy bola dobrá partia. Hrajú tu väčšinou domáci hráči, takže sa veľmi teším, kedy to začne," dodáva Radoslav Macík v exkluzívnom rozhovore pre náš portál.

Prečítajte si aj

TOP 5 nových brankárov v Tipsport lige
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články