Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kto by mohol hrať za Slovan?

BRATISLAVA - Slovan Bratislava stále nevie, či bude súčasťou Tipsport ligy v sezóne 2019/20. Ak by sa tak stalo, bude musieť poskladať mužstvo.
Zdroj: 27670
Zdieľajte:

To už vedenie robí. Na nedávnej tlačovke bolo oznámené, že oslovilo niekoľko hráčov. Káder majú tvoriť hlavne slovenskí hokejisti s minulosťou v Slovane, alebo dokonca odchovanci. Aj preto sme sa pozreli na hokejistov, ktorí sú aktuálne bez klubu a tieto podmienky spĺňajú. Názor autora v tomto článku je iba úvaha.

Prečítajte si aj

VIDEO Z Nových Zámkov odišiel aj posledný Kanaďan, zamieril k českému majstrovi

Najťažšie bude nájsť brankársku jednotku. Z odchovancov klubu, či jeho bývalých hráčov toho do úvahy veľa nepripadá. Možnosť, že by prišiel Denis Godla, ktorý posledné tri sezóny odchytal za KalPu Kuopio vo Fínsku je veľmi nepravdepodobná. Samuel Baroš strávil uplynulý ročník v majstrovskej Banskej Bystrici. Šancu by však aspoň na niekoľko stretnutí mal dostať mladý Michal Vojvoda.

V defenzíve by mohol byť lídrom v minulej sezóne kapitán Michal Sersen, okolo ktorého by chcelo vedenie skladať "mančaft". V nedávnom rozhovore pre denník Šport nevylúčil svoje zotrvanie ani Andrej Meszároš. Z mladších ročníkov by Tipsport liga určite prospela Patrikovi Bačíkovi či Tomášovi Hederovi. Patrik Luža naposledy nastupoval v Taliansku. Z tých špičkovejších mien evidujeme bez klubu Jána Brejčáka, Martina Štajnocha alebo Lukáša Bohunického.

Prečítajte si aj

VIDEO Buzzeo opúšťa Poprad, po krátkej etape na Slovensku sa vracia do USA

Veľa možností sa ponúka aj v ofenzíve. Martin Réway dostal ponuky z Tipsport ligy. Nebolo by prekvapenie, keby tam bol i Slovan. Skvelý ročník v Detve zažil Radovan Puliš. Spod Poľany odchádza. V hre je aj návrat Michela Miklíka, ktorý tiež nevylúčil pôsobenie na Slovensku. "Ťuknúť" by si mohol s Gabrielom Spilarom. Roman Kukumberg uvažuje nad Slovanom a HC Bratislava. Po konci v Trenčíne je voľný i Tibor Varga, vo Zvolene nebude pokračovať ďalší bývalý hráč Slovana a síce Milan Kytnár.

Dávid Buc preferuje Česko, ale taký Patrik Lušňák by bol dobrým vystužením ofenzívy. Rovnako tak i Andrej Šťastný či Marek Viedenský. Ten v minulej sezóne riešil hlavne zdravotné problémy. Ešte oficiálne nie je jasné, či budú v Liptovskom Mikuláši pokračovať bratia Richard a Róbert Hunovci. Aj tí už nastupovali za Slovan. Z mladších ročníkov znejú zaujímavo Marek Sloboda, Jegor Baranov alebo Marek Tvrdoň.

Prečítajte si aj

VIDEO Nash v novej sezóne spoluhráčom Jágra, ten loví v Kanade: Získal skúsenosti z NHL aj KHL!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články