Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Kto sú najväčší konkurenti Lantošiho v Providence Bruins?

PROVIDENCE - Róbert Lantoši získal zmluvu na úrovni AHL v Providence Bruins. Kto sú jeho najvážnejší ofenzívni konkurenti a noví spoluhráči?
Zdroj: 29815
Zdieľajte:

Peter Cehlárik - Slovenský útočník dostal nový kontrakt po tom, ako mu pôvodný skončil 1. júla 2019. Stále je na rozhraní NHL a AHL. V novom ročníku bude chcieť získať miesto v Bostone Bruins.

Paul Carey - Už 30-ročný útočník prišiel počas minulej sezóny a nazbieral bod na zápas. V tíme však má plniť rolu akéhosi mentora pre mladších hráčov. Spoločne s Chrisom Breenom sú jediní "tridsiatnici" v mužstve.

Prečítajte si aj

Prehľad: Kde strávia sezónu 2019/20 hokejisti vybraní v prvom kole draftu?

Zach Senyshyn - 22-ročný Kanaďan už debutoval v NHL, počas minulého ročníka odohral dva zápasy a strelil jeden gól. V Providence nazbieral 24 bodov.

Oskar Steen - Ako 21-ročný sa prvýkrát presúva do zámoria. Posledné štyri sezóny odohral za prvý tím popredného účastníka SHL - Färjestad BK. Debutoval ako sedemnásťročný.

Jack Studnicka - Kanadský útočník bol Bostonom draftovaný v roku 2017 z druhého kola. V posledných dvoch sezónach už za Providence hral, ale iba niekoľko stretnutí. Oveľa viac strávil v OHL, kde bol kapitánom Oshawy Generals a potom sa presunul do Niagary IceDogs. Tento rok reprezentoval Kanadu na MSJ.

Jakub Lauko - Ešte len 19-ročný český útočník v minulej sezóne vyhral QMJHL aj Memorial Cup s tímom Rouyn-Noranda Huskies, kde mal priemer bodu na zápas. V ročníku 2019/20 sa z tohto tímu postupne presunie do Providence.

Prečítajte si aj

Lantoši sa stal súčasťou Bruins: Dostane sa až do NHL?

Trent Frederic - V minulej sezóne debutoval v NHL, odohral 15 stretnutí. 21-ročný Američan bol Bostonom draftovaný v prvom kole v roku 2016. Na konte má bronz z MS U18 aj MSJ.

Samuel Asselin - Tento útočník nikdy nebol draftovaný, ale v sezóne 2018/19 nastrieľal za Halifax Mooseheads v základnej časti QMJHL až 48 gólov. Ako najlepší strelec ligy získal angažmán v Providence.

Anton Blidh - 24-ročný švédsky útočník je súčasťou Bruins od roku 2015. Za tento čas odohral 21 duelov v NHL. Aktuálne je asistentom kapitána v Providence.

Brendan Gaunce - V prvom kole draftu 2012 si ho vybral Vancouer Canucks, ale nenaplnil vysoké očakávania. V NHL odohral len 117 zápasov a získal slabých 15 bodov. Navyše má už 25 rokov. Boston ho zobral z listiny voľných hráčov a dáva mu novú šancu.

Prečítajte si aj

Bjalončík v Nice vyrástol po hokejovej aj ľudskej stránke: Vyhrať titul v Poprade by bolo pekné aj kvôli fanúšikom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články