Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Vynárajú sa špekulácie ohľadom konca Lehnera v NY Islanders: Aká je presná príčina?

NEW YORK - Keď sa v prvý júlový deň otvoril trh s voľnými hráčmi v zámorí, rezonovala predovšetkým otázka, prečo v tíme NY Islanders skončil gólman Robin Lehner.
Zdroj: 29572
Zdieľajte:

28-ročný brankár Robin Lehner končí v NY Islanders. Jeho novým pôsobiskom sa stalo Chicago Blackhawks, s ktorým podpísal ročný kontrakt na sumu päťmiliónov dolárov. „Neexistuje žiadne logické vysvetlenie pre zrútenie sa rokovaní medzi Islanders a Robinom Lehnerom, ani dostatočne odôvodnenie, ktoré by objasnilo, prečo generálny manažér Lou Lamoriello uprednostnil štvorročnú zmluvu za 5 miliónov ročne pre nepredvídateľného, 31-ročného Semiona Varlamova pred dvojročnou zmluvou, v podstate za takmer hocičo, pre takmer 28-ročného Lehnera,“ premýšľa Larry Brooks, z New Yorského denníka Post.

Prečítajte si aj

VIDEO Uplynul rok od smrti bývalého prešovského hokejového funkcionára

Lehner bol pri tom výraznou postavou svojho tímu v uplynulej sezóne. Jeho skvelé výkony katapultovali mužstvo do play-off. Dokonca je držiteľom dvoch trofejí - Jenningsova a Mastertonova.

Prečítajte si aj

VIDEO Koľko mohol zarobiť v novej sezóne hrdina St. Louis Blues?

Je však pravdou, že v priebehu minulého ročníka sa nahlas hovorilo o Lehnerovych problémoch s alkoholom, ktoré krotil na protialkoholickom liečení. Presná príčina jeho konca v Islanders nie je známa, ale táto neresť je možno jednou z nich.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články