Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Keď budem hrať dobre, tak ma ľudia budú mať radi, smeje sa Sýkora. Slovan by detviansky štadión vypredal

DETVA - Veľký návrat do rodného mesta hlási Ján Sýkora. Šikovný krídelník chce pomôcť Detve opäť zájsť čo najďalej. Na posledný ročník podpolianskeho klubu však bude veľmi náročné nadviazať.
Zdroj: 30907
Zdieľajte:

28-ročný krídelník je rád za aktuálnu klubovú situáciu: "Som doma, čiže som spokojný. Dúfam, že Detve pomôžem čo najviac. Myslím si, že sem zapadnem. Ak budem hrať dobre, tak ma ľudia budú mať radi," usmieva sa Sýkora v exkluzívnom rozhovore pre hokejovysvet.sk.

V uplynulom ročníku menil dres, z Banskej Bystrice sa sťahoval do Košíc: "Tá zmena mi vôbec nevadila, ale chcel by som spraviť viac bodov ako v minulej sezóne," hovorí bývalý slovenský reprezentant, ktorý v predošlej sezóne strelil 14 gólov a pridal 19 asistencií. So spoluhráčmi už zarezáva aj na ľade: "Ešte je nás málo, niektorí hráči iba prídu. Postupne sa zbierame, chodíme si zatrénovať na ľad a čakáme, kedy príde kompletný káder," vysvetľuje aktuálnu situáciu.

Prečítajte si aj

Detva potrápila Banskú Bystricu počas jednej série viac ako Košice za tri roky, hovorí Tomáš Klíma

"Myslím si, že je dobré, že sme takto skoro na ľade. Hádam získame väčšiu prax. Všetko ukáže sezóna, či nám to pomôže, alebo nie. Osobne si však myslím, že to bude iba na dobro veci. Každý tréning je dobrý, takže som za to, aby sme na ľad chodili aj skôr," pokračuje v rozprávaní pre náš portál Ján Sýkora.

Ani on si nenechal ujsť štvrťfinálový úspech Detvy z predošlej sezóny: "Sledoval som to. Detva hrala výborne, veľa ľudí na Slovensku prekvapila," tvrdí. Teraz bude aj Sýkora súčasťou tímu, na ktorého ľade sa hrá veľmi ťažko: "Je tu špecifiká atmosféra. Fanúšikovia povzbudzujú keď sa vyhráva, aj keď sa prehráva."

Taktiež Ján Sýkora by bol veľmi rád, keby do Tipsport ligy prišiel Slovan Bratislava. Pod Poľanou by to bol sviatok: "To by bolo," pousmial sa: "Ľudia už teraz hovoria, že keby tu hral, tak by na hokej išli všetci. Bola by plná hala," dodal Ján Sýkora pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články