Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ján Laco sa do rodného Liptovského Mikuláša asi nevráti, v hre sú zaujímavé posily aj zo zahraničia

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Na zložení kádru pre sezónu 2019/20 pracujú aj na Liptove, ale jednoduché to pre vedenie MHK 32 rozhodne nie je.
Zdroj: 29254
Zdieľajte:

V tíme ostáva hlavný tréner Anton Tomko aj jeho asistent Juraj Halaj: "S prípravou som spokojný. Mohlo nás byť viac, ale tí, ktorí tu boli a trénovali s nami, si svoju robotu poctivo odrobili. Verím, že spolu s ďalšou fázou prípravy, už aj na ľade, lebo samozrejme prvky telocvične a posilňovne budeme využívať aj naďalej, nás opäť dobre pripravia na začiatok sezóny, tak ako tomu bolo aj v tej predošlej," povedal pre mhk32lm.sk hlavný tréner Tomko.

Prečítajte si aj

VIDEO Detva hlási výrazné posilnenie defenzívy, prichádza zahraničný obranca ostrieľaný Tipsport ligou

Zmluvy predĺžili kapitán Martin Kriška, aj obranca Mário Kurali: "Ústne sme sa s pánom Čankym dohodli. Popravde, ja už som neplánoval niekde ísť, kariéru plánujem zakončiť tu, doma. Ak by o mňa nebol záujem, ukončil by som aktívnu kariéru. Dokázali sme nájsť spoločnú reč aj ohľadom financií, nemal som žiadny dôvod nepokračovať," prezrádza Kriška.

"Po odchode Mareka Šimka a Antona Kislitsyna je najhorúcejšia otázka brankárskeho postu. Post jednotky však pravdepodobne nebude zastávať domáci odchovanec. Aj keď nádej ešte žije," referuje MHK 32 Liptovský Mikuláš na svojom facebookovom profile. To v podstate znamená, že Ján Laco, ako odchovanec klubu, podľa všetkého nepríde. Skúsený gólman sa už skôr vyjadril, že buď si ešte zachytá na Liptove, alebo ukončí kariéru.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica a Nitra majú záujem o slovenského útočníka dlhodobo hrajúceho v zámorí

"V hre sú zaujímavé mená, domáce i zahraničné. Pokiaľ nemajú podpísané zmluvy, nie je možné ich zverejniť. To sa týka aj minuloročných opôr, s ktorými prebiehajú rokovania," doplnil MHK 32. Mužstvo zverejnilo aj program prípravných stretnutí pred sezónou 2019/20.

Program prípravných zápasov

1.8. Liptovský Mikuláš – Poprad
6.8. Poprad – Liptovský Mikuláš
13.8. Liptovský Mikuláš – Martin
15.8 - 17. 8. turnaj v Detve (Detva, Brašov, Liptovský Mikuláš)
28.8. Michalovce – Liptovský Mikuláš
30.8. Liptovský Mikuláš – Katovice
3.9. Martin – Liptovský Mikuláš

Zdieľajte:
Zdroje informácií: mhk32lm.sk, facebook.com/hk32lm

Diskusia

Podobné články