Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Ak by ma už doma nechceli, skončil by som s kariérou, hovorí opora Liptákov

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Hokejisti Liptovského Mikuláša dnešným dňom na tenisových kurtoch uzavreli prvú fázu prípravy na nový ligový ročník.
Zdroj: 29860
Zdieľajte:

Liptáci majú za sebou azda najťažšiu sezónu v histórii. Minuloročné patálie zapríčinil neustály odklad užívania domáceho štadióna, ktorý podliehal rozsiahlej rekonštrukcii. Mužstvo hrávalo v Spišskej Novej Vsi a bolo tak povediac "bezdomovcom." Hráči sa však zomkli, obsadili 11. miesto a vyhli sa nepopulárnej baráži.

Prečítajte si aj

VIDEO Krach Slovana? Jeden hráč už podnikol kroky!

Spoločnej prípravy pred novou sezónou sa zúčastnilo 15 hráčov. „S prípravou som spokojný. Mohlo nás byť viac, ale tí, ktorí tu boli a trénovali s nami, si svoju robotu poctivo odrobili. Verím, že spolu s ďalšou fázou prípravy, už aj na ľade, lebo samozrejme prvky telocvične a posilňovne budeme využívať aj naďalej, nás opäť dobre pripravia na začiatok sezóny, tak ako tomu bolo aj v tej predošlej. Na našej hre bolo vidieť v tej fáze sezóny, že je všetko v poriadku po kondičnej stránke. Všetko môže byť ideálnejšie, o tom niet pochýb, ale na podmienky, ktoré máme, sme si odpracovali všetko tak, ako som chcel," hovorí pre oficiálnu stránku HK 32 hlavný tréner Anton Tomko, ktorý pokračuje pri tíme spoločne so svojim kolegom z vlaňajška Jurajom Halajom.

Prečítajte si aj

VIDEO SZĽH dostane štedrú finančnú injekciu

Liptovský Mikuláš oznámil aj meno staronovej posily. Je ňou útočník Radoslav Macík, ktorý sa domov vrátil po angažmáne v Poprade. Klub sa dohodol na predĺžení spolupráce s obrancom Máriom Kuralim i odchovancom Martinom Kriškom. „Ústne sme sa s pánom Čankym dohodli. Popravde, ja už som neplánoval niekde ísť, kariéru plánujem zakončiť tu, doma, v drese „EŠKY“. Ak by o mňa nebol záujem, ukončil by som aktívnu kariéru. Zo strany trénera a vedenia bol však veľký záujem, aby som pokračoval. Ja sa cítim dobre. Väčšie zranenia sa mi vyhýbajú, a keď sme dokázali nájsť spoločnú reč aj ohľadne financií, nemal som žiadny dôvod nepokračovať. Musíme ešte doladiť pár bodov zmluvy, ale to sú len drobnosti,“ uviedol Martin Kriška.

Mikuláš vykorčuľuje na ľad v pondelok 22. júla. V kuloároch sa údajne špekuluje o návrate ďalšieho rodáka, obrancu Marcela Petrana, ktorý bol vlani spoluhráčom Macíka pod Tatrami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mhk32lm.sk

Diskusia

Podobné články