Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Columbus spravil posledný ťah v snahe udržať Panarina, ponúkol mu astronomickú megazmluvu

COLUMBUS - Vedenie Columbusu Blue Jackets sa na poslednú chvíľu pokúsilo udržať Artemiho Panarina. Ponúklo mu osemročnú zmluvu na dvanásť miliónov dolárov ročne.
Zdroj: 26634
Zdieľajte:

The Athletic však informovalo, že "modrokabátnici" boli v prípade možnosti dohody s ruskou hviezdou ochotní zájsť aj cez stomiliónovú hranicu na spomínaných osem rokov, čo by znamenalo, že Panarin by poberal minimálne 12,5 milióna dolárov za sezónu. Vyrovnal by sa tak Connorovi McDavidovi. Ten je najlepšie plateným hráčom ligy, zmluvu má práve na 100 miliónov za osem rokov.

Prečítajte si aj

O niektorých voľných hráčoch je prakticky rozhodnuté predčasne, nový klub má aj Pánik

Obe strany sa ale nestihli dohodnúť do konca nedele, a tak putuje Panarin medzi neobmedzených voľných hráčov, kde ho teoreticky môže podpísať aj Blue Jackets, ale nanajvýš na sedem rokov a navyše favoriti na jeho zisk sú iné tíme.

Najväčším je Florida Panthers, kde by mal zamieriť aj jeho krajan a brankár Sergej Bobrovsky. V ich tieni podľa všetkého prídu Brett Connolly, Anton Stralman, Ron Hainsey či Thomas Vanek. V hre o Panarina sú však aj Avalanche, Islanders alebo Rangers.

Prečítajte si aj

VIDEO Veľký návrat: Chicago získalo späť svoju bývalú hviezdu!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články