Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prehľad: Kedy sa tímom Tipsport ligy začína príprava na ľade?

BRATISLAVA - Kedy sa tímom Tipsport ligy začína letná príprava na ľade?
Zdroj: 28848
Zdieľajte:

HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Majster zarezával do 26. júna striedavo na ľade v B-aréne a taktiež na suchu. Väčšina podpísaných hráčov ale mala individuálnu prípravu. Mužstvo sa neoficiálne stretne, ako každý rok, na Kordíckom extréme. Beh v neďalekej obci je na programe 20. júla, prvý tréning na ľade bude v pondelok 22.7., avšak nepovinný. Povinný až o deň neskôr, v utorok 23. júla 2019.

HK Nitra

Finalista má po dovolenkách prvý zraz v pondelok 22. júla. Po pár tréningoch na suchu pôjde prvýkrát na ľad vo štvrtok 25. júla. Počas "suchej" prípravy mali Nitrania už tradične na programe aj tréningy v piesku.

Prečítajte si aj

Oficiálne: Bývalý obranca Slovana zamieril do Švédska, ide po stopách Fehérváryho

HKM Zvolen

Doplníme.

HK Poprad

"Kamzíci" v piatok (28.6.) ukončili sedemtýždňovú prípravu na suchu, ktorá prebiehala od 13. mája. Rozpŕchli sa na dovolenky, tie potrvajú zhruba tri týždne a prvý zraz absolvujú 22. júla. V rovnaký deň by mali aj vykorčuľovať na ľad, ale termín sa ešte môže zmeniť o deň či dva mesto, ak začne chladiť trochu neskôr.

HC Košice

Doplníme.

HK Dukla Trenčín

Hráči Dukly boli v príprave od začiatku mája. V stredu 3.7. sa tento blok prípravy ukončil, mužstvo sa znova stretne 22.7. Absolvuje ešte týždeň suchej prípravy a 29.7. vykorčuľuje na ľad. Malo by to byť síce v Trenčíne, to však záleží od ukončenia rekonštrukcie zimného štadióna. Krízový plánby boli tréningy v Dubnici nad Váhom alebo v Púchove.

HC 07 Detva

Zraz a prvý tréning na ľade mala Detva už túto stredu (3.7.) o 15:00, teda ako prvý z tipsportligových tímov v novej sezóne. Príprava bude prebiehať na detvianskom zimnom štadióne - na ľade, v posilňovni a na futbalovom štadióne, kde budú hráči využívať trávnaté plochy či atletickú dráhu. Dovolenky hokejisti už mali, keďže nebola spoločná príprava na suchu.

Prečítajte si aj

Detva bola na ľade už 3. júla, tím je o niečo slabší: Odišla kvalita, prišli mladíci

MHC Nové Zámky

Tím z juhu Slovenska nemal spoločnú prípravu na suchu, tá prebiehala individuálne. Mužstvo sa prvýkrát stretne 24. júla, kedy vykorčuľuje aj na ľade. Zároveň prebehnú testy fyzickej pripravenosti. Každý jeden hráč má totiž v zmluve, že musí byť naplno fyzicky pripravený.

MHK 32 Liptovský Mikuláš

Suchá príprava prebiehala na Liptove spoločne, ale zúčastnili sa jej iba tí hráči, ktorí mali záujem, nakoľko hokejisti MHK 32 neboli medzi sezónami na platení. Väčšinou sa teda pod vedením hlavného trénera Antona Tomka predstavili domáci hráči. Najbližší zraz bude 22. júla, Liptovský Mikuláš chce ísť na ľad 24. júla.

HK Dukla Ingema Michalovce

Nováčik sa spoločne pripravoval na suchu od 13. mája až do 28. júna. Potom nastali prebiehajúce dovolenky. Mužstvo sa zíde 15. júla, na ľad vykorčuľuje 22. júla.

DVTK Jegesmedvék Miškolc

Maďarský tím začína na ľade najneskôr zo všetkých mužstiev Tipsport ligy a to až 1. augusta.

MAC Budapešť

Tím z hlavného mesta našich južných susedov zvykne na tamojšie pomery začínať neskôr, takže 29. august je skorší termín, ako bol zvyk po minulé roky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články