Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Bobrovsky a Panarin cestujú na Floridu, v pondelok sa stretnú s Panthers

SUNRISE - Hviezdni Rusi Sergej Bobrovsky a Artemi Panarin sa do 1. júla stanú voľnými hráčmi. Dlhodobo ich rôzne zámorské zdroje spájajú s Floridou Panthers.
Zdroj: 21472
Zdieľajte:

Novinár Bob McKenzie z TSN aktuálne dokonca prišiel s informáciou, že obaja hokejisti letia na Floridu, aby sa tam osobne stretli s predstaviteľmi Panthers. Míting má prebehnúť v pondelok doobeda tamojšieho času. Zúčastní sa ho aj nový tréner Joel Quenneville. Práve on by mal byť veľkou výhodou organizácie, nakoľko Panarina viedol v Chicagu.

Prečítajte si aj

VIDEO Nashville má náhradu za Subbana: Od jeho odchodu pre to nemusel urobiť nič

Podľa nového platového stropu má Florida voľných 20,48 milióna dolárov, pričom ešte okrem potenciálnych zmlúv pre Bobrovskeho s Panarinom potrebuje vyriešiť situáciu aj v defenzíve, ktorá si pýta doplnenie. Aaron Ekblad, Mike Matheson, Keith Yandle či Mark Pysyk sú oporami mužstva, avšak štyria obrancovia nestačia.

Sergej Bobrovsky má vyriešiť problémy na brankárskom poste. Roberto Luongo aj James Reimer sa v minulom ročníku poriadne trápili. Už 40-ročný Luongo pritom poberá 5,3 milióna eur a kontrakt mu platí až do roku 2022. Reimerova zmluva je o rok kratšia, činí čiastku 3,4 milióna za rok.

Prečítajte si aj

VIDEO Najlepší hráči zo siedmeho kola v drafte NHL 2019

Panarin zas má byť ofenzívnou hviezdou, ktorá dostane mužstvo do play-off a taktiež ešte viac preberie najväčšie opory tímu. Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau či Yevgeni Dadonov po jeho boku môžu patriť medzi najobávanejšie formácie celej NHL.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články