Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Poprad bol dejiskom veľkého rokovania: Kto sa tam zišiel a o čom sa diskutovalo?

POPRAD - Na pôde AquaCity Poprad sa stretli predstavitelia hokejových klubov z Prešovského a Košického kraja. Hlavným bodom rokovania bol blížiaci sa kongres SZĽH, ktorý sa uskutoční v stredu 26. júna.
Zdroj: 15388
Zdieľajte:

Marcel Ozimák, Ľudovít Jurínyi, či Miroslav Šatan. To je len časť mien, ktoré sa zišli za jedným stolom. Prioritným účelom tohto stretnutia malo byť zjednotenie sa. „Som rád, že kluby prijali naše pozvanie a uskutočnila sa táto konferencia. Zišli sme sa za prítomnosti klubov pôsobiacich vo všetkých mládežníckych kategóriách až po seniorské mužstvá. Je dôležité, aby sme sa na východe zjednotili, zosumarizovali si naše problémy a držali spolu,“ uviedol pre oficiálnu stránku kamzíkov organizátor i riaditeľ klubu Ľudovít Jurínyi.

Prečítajte si aj

VIDEO Košice sú na nový ročník pripravené: Draisaitl spoznal asistenta, z PR manažéra aj vedúci tímu

Tento týždeň bude pre slovenský hokej veľmi dôležitý. Budú sa voliť jednotlivci na vysoké pozície. Rovnako tak verejnosť spozná meno nového prezidenta SZĽH, kde je najhorúcejším kandidátom generálny manažér slovenských reprezentácii Miroslav Šatan. „Blíži sa kongres a je dôležité, aby sme si na ňom zvolili správnych ľudí a prostredníctvom nich presadzovali rôzne kroky k napredovaniu slovenského hokeja a k jeho kontinuite. Zvoliť musíme ľudí, ktorí majú chuť pracovať pre slovenský hokej a nie pre profit svojho klubu,“ pokračoval bývalý popradský hráč Jurínyi.

Prečítajte si aj

VIDEO Lukáš Hvila sa vracia do známeho prostredia!

Medzi pozvanými sa ocitol aj viceprezident michalovského nováčika Marek Michajlo. „V záujme nášho klubu je podporiť smerovanie, aké mal slovenský hokej počas pôsobenia pána Kohúta. Vidíme preto veľký potenciál v kandidátovi na prezidenta Miroslavovi Šatanovi."

Prečítajte si aj

VIDEO Kanadskí útočníci budú po odchode z Košíc a Detvy hrať v Rumunsku

Obrovský počet ľudí pracujúcich v hokejovom hnutí stojí práve za Miroslavom Šatanom. Počkajme si teda, či aj zasadne do prezidentskej stoličky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články