Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Perry rieši možnosti budúcnosti, objavili sa prekvapivé spojenia

ANAHEIM - Corey Perry bol pred pár dňami Anaheimom Ducks vyplatený zo zmluvy, avšak na koniec kariéry nemyslí a začína riešiť nový angažmán.
Zdroj: 20932
Zdieľajte:

Kanaďan je podľa vlastných slov konečne v stopercentnom zdravotnom stave. Očakáva sa, že jeho nová zmluva bude krátkodobá a založená hlavne na bonusoch, pričom základný plat nebude nejako vysoký. To by však Perrymu malo vyhovovať.

Prečítajte si aj

Slovensko po úžasnom výkone postúpilo do finále MS, Kanada absolútne nezvládla záver zápasu

Otázne ešte ostáva, kde bude pôsobiť. Ako prvý tím, o ktorom sa začalo špekulovať bol Edmonton Oilers. Pierre LeBrun z The Athletic ale teraz prichádza aj s dvomi ďalšími možnosťami, ktoré sú celkom prekvapivé a zároveň veľmi zaujímavé. Ide totiž o Nashville Predators a Chicago Blackhawks.

Corey Perry je členom Triple Gold Clubu, ale v posledných sezónach ho sprevádzali zdravotné problémy. Za "káčerov" odohral viac ako tisícku zápasov. V základnej časti ich nazbieral 988 (372+404), v play-off pridal ďalších 188 (36+53). Len dvanásť stretnutí mu chýbalo k tomu, aby ako prvý hokejista v histórii Ducks nastúpil na rovných 1000 zápolení v základnej časti.

ANKETA: Kde bude v novej sezóne hrávať Corey Perry? ​

  • Edmonton Oilers

    26%

  • Nashville Predators

    12%

  • Chicago Blackhawks

    39%

  • Iný klub NHL...

    24%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články