Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Splátkový kalendár nepodpíšeme, odkazujú nevyplatení legionári Slovanistom!

BRATISLAVA - Už len necelé dva týždne. To je časový úsek, ktorý ostáva vedeniu klubu HC Slovan Bratislava, aby vyplatil miliónové záväzky hráčom i trénerom z čias pôsobenia v KHL.
Zdroj: 23667
Zdieľajte:

Zásadnou podmienkou obnovenej účasti Slovana v Tipsport lige je mať čistý štít. Bez toho to nepôjde. Dlhy sú vysoké, čas sa kráti a predovšetkým nedočkaví sú zámorskí hráči, ktorým manažment dlží nemalé peniaze. Jednou z alternatív, ktorú "belasí" bývalým hráčom ponúkajú, je splátkový kalendár.

Prečítajte si aj

VIDEO Český hokejový zväz zradil Miloša Říhu!

Hokejisti však o tom nechcú ani počuť, pretože klubu už neveria. „Áno, poslali nám minulý týždeň papiere, no väčšina z nás (hráčov za morom – pozn.red.) tomu hovoríme nie. Neviem, kto im to podpíše. Najali sme si aj právnikov, aby s klubom túto situáciu riešili. Už im neverím,” povedal pre sport24.sk zámorský útočník Jeff Taffe, ktorý čaká splatenie dlhu vo výške 300 000 €.

Prečítajte si aj

Slováci sa natrápili s Talianskom, ale postúpili: V semifinále ich čaká nepríjemná Kanada!

Okrem neho chcú svoje peniaze niekdajší miláčik publika Barry Brust, Michel Miklík, či Matúš Sukeľ, no peniaze ešte nedostal ani tréner Eduard Zankovec, ktorý v roku 2017 nahradil Miloša Říha.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články