Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slováci sa natrápili s Talianskom, ale postúpili: V semifinále ich čaká nepríjemná Kanada!

KOŠICE - Slovenská hokejbalová reprezentácia zvládla štvrťfinálový duel na MS 2019 v Košiciach s Talianskom a vyhrala najtesnejším rozdielom 3:2.
Zdroj: 31999
Zdieľajte:

Štvrťfinále MS 2019 hokejbal

Slovensko - Taliansko 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)

Góly: 7. Martinusík (Piják), 20. Svitana (Martinusík, Piják), 39. Martinusík (Rampáček, Piják) - 2. D'Ettore (Tedesco) 43. Ponce (Alonzi)

SR: Polc - Minárik, Salajka, Bujdák, Blahut, Vidlár, Gajdoš, Doskočil, Horváth - Rampáček, Piják, Martinusík - Božik, Rufati, Lipták - Teplický, Svitana, Oravec - Poliaček, Cíbik, Tomka - Vozár, Olejník.

Slováci nezačali zápas s Talianskom najlepšie a už v druhej minúte prehrávali po góle D´Ettoreho. Naši reprezentanti následne zlepšili pohyb i hru a odmenou im boli dva góly Martinusíka a Patrika Svitanu.

Prečítajte si aj

VIDEO Trenčín získal do defenzívy českú posilu so skúsenosťami z EBEL či DEL

Už keď sa zdalo, že stretnutie úspešne dohráme, prišla nečakaná gólová strela hostí z hokejky Ponceho. Taliani cítili šancu na vyrovnanie a odhodlali sa k power-play. Dokázali si vytvoriť menší tlak, ale Jaroslav Martinusík odviedol skvelú prácu.

Pozrite si aj

VIDEO V roku 1999 zažilo Buffalo moment, ktorý dodnes ťažko znáša aj Šatan!

V útočnom pásme v rohu ihriska podržal loptičku na hokejke až do záverečného hvizdu. Slovensko sa tak poriadne potrápilo s Talianskom, ale postúpilo do semifinále šampionátu. V ňom narazí na silnú Kanadu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články