Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Začína sa rekonštrukcia ZŠ Pavla Demitru!

TRENČÍN - Trenčiansky zimný štadión v najbližších dňoch obsadia robotníci. Vo februári tohto roka Vláda SR schválila dotáciu vo výške milión eur. Už je známa aj firma, ktorá vzišla z verejnej súťaže. Práce bude vykonávať spoločnosť Metrostav.
Zdroj: 29255
Zdieľajte:

Práce sa dotknú diváckych tribún, vstupnej chodby a šatne hostí. Komplexná obnova tribún bude spočívať v demontáži starých sedačiek, rekonštrukcii podložia, montáže nových sedačiek vo farbách Dukly Trenčín a povrchovej úpravy stien tribún.

Prečítajte si aj

VIDEO Ferencváros podpísal bývalého útočníka Miškovca

Novú podobu dostane aj šatňa pre hráčov hostí i sociálne zariadenia. Zmení sa aj vstupná chodba do útrob štadióna. Rekonštrukcia by nemala narušiť bežnú prevádzku hokejovej haly. Celková cena prác je vyše jedného milióna eur, zvyšnú sumu 120 119€ doplatí mesto Trenčín z vlastných zdrojov. „Som veľmi rád, že Peter Pellegrini uznal, že Mesto Trenčín by bolo dobré podporiť z hľadiska športovej infraštruktúry. Chcem ale vyzdvihnúť i aktivitu a pomoc mestského poslanca Michala Moška, ktorý ma sprevádzal pri rokovaniach,“ uviedol pre stránku mesta Trenčín jeho prvý muž Richard Rybníček.

Prečítajte si aj

Ponuka DVTK sa nedala odmietnuť, hovorí Vandane. Naspäť do Zvolena sa teší, chce tam vyhrať

Zimný štadión na Sihoti, alebo v novodobej histórii štadión Pavla Demitru prvýkrát otvorili 17. januára 1960. Jeho kapacita je 6150 divákov, z toho je 2981 miest na sedenie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: trencin.sk

Diskusia

Podobné články