Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dva maďarské kluby majú rovnaký počet zámorských hráčov, ako desiati slovenskí účastníci Tipsport ligy

BRATISLAVA - Obmedzením počtu legionárov na sedem v jednom tíme by mala byť ich účasť v našej ligy nižšia. K dnešnému dňa majú slovenské tímy Tipsport ligy dokopy na súpiskách iba dvanásť hráčov zo zámoria.
Zdroj: 31148
Zdieľajte:

V ročníku 2018/19 zasiahlo do hry 33 Kanaďanov a sedem Američanov. Majstrovský klub z Banskej Bystrice má v zostave na sezónu 2019/20 brankára Tylera Beskorowaneho (čítaj Beskowaneho) a útočníkov, ktorými sú Jordan Hickmott a Mike McMurtry.

Prečítajte si aj

VIDEO Ktorí tréneri povedú mužstvá Tipsport ligy v novej sezóne 2019/20?

Neúspešný finalista z Nitry sa bude ďalej spoliehať na dvojicu Mitch Versteeg a Judd Blackwater. Za HKM Zvolen bude hrať štvorica Ryan Lowney, Ben Betker, Willie Corrin a Jake Hansen. Nováčik z Michaloviec predstavil obrancov Alexa Barrona, Codyho Sola a útočníka Christopha Lalancetta.

Desať slovenských klubov Tipsport ligy má dokopy zatiaľ len dvanásť zámorských hráčov. HC Košice, HC 07 Detva, MHK 32 Liptovský Mikuláš, HK Poprad, Dukla Trenčín a MHC Nové Zámky nedisponujú ani jedným hokejistom z Kanady alebo USA.

Prečítajte si aj

VIDEO V Banskej Bystrici za účasti legiend odhalili špeciálnu sochu mladého hokejistu

MAC Budapešť a DVTK Jegesmedvék Miškolc ich aktuálne napísali na súpisku dokopy sedem, ďalší piati sú naturalizovaní Maďari a reprezentujú európsku krajinu. Dokopy je to teda dvanásť hráčov a teda rovnaký počet, ako zatiaľ vlastnia slovenské tímy Tipsport ligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články