Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Posledné fanfáry pre Kisku, hokejisti Banskej Bystrice ho pobavili

BRATISLAVA - Dosluhujúci prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska prijal v Grassalkovičovom paláci hokejistov HC ´05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 31951
Zdieľajte:

Už trojnásobný víťaz Tipsport ligy zavítal na audienciu ku Kiskovi tretíkrát: "Odkedy ste prezidentom, celkom sa nám darí, trikrát sme sa stali majstrami Slovenska. Neboli by sme proti, ak by ste ešte niekedy kandidovali na prezidenta," povedal športový manažér klubu Július Koval a prezident sa na tom dobre pobavil.

Prečítajte si aj

Roman Stantien: Veľmi ma prekvapilo, koľko hráčov chce hrať za Slovan

Nastúpení "barani" zažili príchod Andreja Kisku pri zvuku fanfár: "Boli moje posledné vo funkcii. Keď som sa pozeral na harmonogram posledného týždňa, tak som zistil, že už nebudem mať ďalšie oficiálne prijatie. Je to symbolické," povedal prezident Slovenskej republiky.

Kiska vo svojom prejave vyzval 26 členov HC ´05 iClinic Banská Bystrica, aby aj oni pomohli k zastaveniu extrémizmu cez sociálne siete alebo vyjadrením názoru aspoň vo svojom okolí: "Som presvedčený, že ak nebudeme mať kvalitné slovenské kluby, ktoré vychovávajú mládež, nebudeme mať ani úspešnú reprezentáciu. Aspoň takto sa im chcem poďakovať za ich prácu a výsledky. A tiež ich každý rok žiadam o to, aby nielen hrali fair play, ale aby sa tak aj správali. Práve úspešní športovci sú často najväčšie vzory pre mládež," dodal Kiska.

Prečítajte si aj

Odhalenie sochy mladého hokejistu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články