Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kormidla pri národnom tíme do 20 rokov sa ujali hráčske legendy, hlavným trénerom Petrovický

BRATISLAVA - Róbert Petrovický sa stal novým trénerom slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov. Štyridsaťpäťročný bývalý útočník strávil uplynulé dve sezóny pri seniorskom národnom tíme, kde asistoval Craigovi Ramsaymu.
Zdroj: 28475
Zdieľajte:

V pozícii asistentov budú Petrovickému pomáhať Viliam Čacho a Martin Štrbák, trénerom brankárom bude Rastislav Staňa. GM národného tímu Miroslav Šatan to oznámil na piatkovej tlačovej konferencii.

Prečítajte si aj

VIDEO St. Louis vyhral piaty finálový zápas, rozhodla však chyba rozhodcov

"Hlavný dôvod, prečo sme si vybrali Róberta Petrovického, bol, že mal možnosť pracovať s Craigom Ramsaym a teraz využije tieto skúsenosti zo seniorského mužstva. Viliam Čacho prinesie cenné poznatky z národného tímu do osemnásť rokov. Martin Štrbák strávil uplynulé dva roky vo Fínsku, odkiaľ si priniesol viacero nových informácií. O brankárov sa bude starať Rastislav Staňa a v pozícii konzultanta chceme zapojiť do tímu aj Branka Radivojeviča,"povedal Šatan.

"Strávil som dva kvalitné roky po boku trénera Ramsayho. Na každom zraze a sústredení sa budeme snažiť chlapcom posunúť veci zo seniorského tímu. Budeme pracovať predovšetkým na tímovosti, pretože ak všetci idú za jedným cieľom, môžeme dosiahnuť veľké veci. Keďže nebudeme mať k dispozícii projekt dvadsiatky, budú nám pomáhať aj kluboví tréneri, od ktorých chceme získavať informácie. Budeme musieť nonstop komunikovať s jednotlivými tímami," nechal sa počuť Petrovický.

Prečítajte si aj

Chára nemôže rozprávať, aj tak sa ale bavil s novinármi
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články