Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chára nemôže rozprávať, aj tak sa ale bavil s novinármi

BOSTON - Slovenský obranca Zdeno Chára pre zlomeninu sánky nemôže rozprávať a ani otvoriť ústa. Aj tak sa ale bavil s novinármi.
Zdroj: 31880
Zdieľajte:

Na ich otázky pre štartom piateho stretnutia finálovej série proti St. Louis Blues reagoval tak, že odpovede písal na papier. Stále však ostáva nejasné, či v ňom nastúpi. Ak by to bolo na samotnom hráčovi, tak ten by išiel aj cez bolesť. Posledné slovo ale budú mať lekári.

Pozrite si aj

VIDEO Nič ho nezastaví: Zdeno Chára trénoval so zlomenou sánkou a mal by v noci hrať!

"Doktor mu musí dať zelenú, potom to bude jeho rozhodnutie. Ak mu ju nedá, na Chárovom názore nebude záležať," povedal tréner Bruins Bruce Cassidy. Dobrou správou však je, že 42-ročný obor nechýbal na predzápasovom dobrovoľnom tréningu. Chára nepôsobil, že by mal na ľade nejaké problémy pri práci s pukom, hoci mal na prilbe ochranný štít cez celu tvár. Ak nenastúpi, v zostave ho nahradí Matt Grzelcyk.

Chára sa zranil vo štvrtom finále, keď si strelu Braydena Schenna nešťastne vlastnou hokejkou tečoval do úst a musel ľad opustiť s krvavým šrámom. Na striedačku sa síce vrátil s ochranným sklom, lenže na odporúčanie lekárov už do hry nenaskočil.

Prečítajte si aj

VIDEO Český obranca opúšťa NHL, hrať bude v Číne
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články