Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ponuka belasých prišla v hodine dvanástej: Ako sa Stantien dohodol v Poľsku, aby mohol viesť Slovan?

BRATISLAVA - Nový tréner Slovana Bratislava Roman Stantien bol už na pokraji pôsobenia v poľskom tíme Unia Osvienčim. Krátko na to sa ale ozvali "belasí".
Zdroj: 31324
Zdieľajte:

V minulej sezóne lodivod HK Poprad sa preto pokúsili dohodnúť sa s poľským tímom: "Len pár dní po oznámení vedenia belasých, že v budúcej sezóne nebudú účinkovať v KHL, ma kontaktoval priamo prezident klubu Juraj Široký st. V piatok večer minulý týždeň sme mali spoločné stretnutie medzi štyrmi očami. Ponuka ma okamžite zaujala a zároveň potešila. Už z tohto stretnutia som odchádzal s predbežnou dohodou, zostávalo ešte korektne sa vysporiadať s poľskou Uniou Oswiecim," povedal Stantien pre hcslovan.sk.

Prečítajte si aj

Stantien bude káder Slovana skladať sám, dostal veľké právomoci

Ponuka Slovana prišla v hodine dvanástej: "Musím upresniť, že v Unii som ešte nemal podpísanú žiadnu zmluvu. Boli sme dohodnutí, v klube som strávil 14 dní, aby som sa zoznámil s prostredím. Po tom, čo prišla ponuka zo Slovana, Unia usporiadala v pondelok rýchlu tlačovku, na ktorej sme spoločne vysvetlili celú situáciu. Som vďačný za to, ako sa k tomu poľský klub postavil," vysvetľoval Roman Stantien.

Nepochybuje o tom, že Slovan finančné záväzky vyrovná a dostane licenciu hrať Tipsport ligu: "S prezidentom klubu a hlavným akcionárom sme hneď na prvom stretnutí mali na túto tému veľmi otvorenú debatu. Dostal som ubezpečenie, že urobí osobne všetko pre to, aby záväzky vysporiadal a Slovan úspešne prešiel licenčným konaním. Verím tomu, podobne ako všetci ostatní zamestnanci Slovana, ktorí na svojich úsekoch už teraz paralelne pripravujú veci na novú sezónu," dodal Stantien.

Prečítajte si aj

VIDEO Rybár bude pôsobiť v Pardubiciach
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články