Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zvolen si udržal dvojicu reprezentantov

ZVOLEN - Otáznik nad ďalším pokračovaním hokeja vo Zvolene sa definitívne vyriešil. Koncom mája dochádza k prvým podpisovaniam kontraktov.
Zdroj: 31384
Zdieľajte:

Tréner Andrej Podkonický sa vrátil k tímu po reprezentačných povinnostiach. Popri všetkých starostiach stihol potešiť fanúšikov bryndziarov dobrou správou. Klub predĺžil zmluvy s dvojicou reprezentantov - Rastislavom Špirkom a Milošom Kelemenom. Rodák z Martina bol aj v nominácii na domáci šampionát, na ktorý sa nakoniec neprebojoval. "Teším sa na novú sezónu, nový kolektív, novú výzvu. Verím, že budeme predvádzať moderný útočný hokej a ja chcem dopomôcť mužstvu dosiahnuť cieľ, ktorý sa nám nepodarilo dosiahnuť v minulých sezónach. Bude to zaujímavé, lebo sa formuje nový tím, no zároveň náročné, aby chémia zafungovala. Dúfam, že fanúšikov budeme našou hrou zabávať, a bude ich na štadión chodiť ešte viac a podporia klub, ktorý už dlhodobo vytvára výborné podmienky pre hráčov a zabezpečuje chod klubu na vysokej profesionálnej úrovni," uviedol pre oficiálnu stránku HKm Rastislav Špirko.

Prečítajte si aj

VIDEO Šok v Steel aréne: Obhajca titulu vypadol!

19-ročný Kelemen patrí medzi nádeje slovenského hokeja. V tejto sezóne sa predstavil na MS U20 a dvakrát dostal šancu v drese bratislavského Slovana. „Keďže som počítal s tým, že Zvolen si na mňa uplatní opciu, odpadli mi starosti s riešením môjho angažmánu na budúcu sezónu," pochvaľuje si pokračovanie spolupráce s tímom spod Pustého hradu. Niektoré kluby už rozbehli spoločnú prípravu na nový ročník, no nájdu sa aj výnimky, ktoré letnú drinu absolvujú sami, alebo pod dohľadom kondičného trénera. To je presne prípad urasteného útočníka, ktorý sa už nevie dočkať novej sezóny. „Už sa na ňu teším, kým sa mužstvo zíde, pripravujem sa individuálne pod vedením kondičného trénera,“ doplnil pre zvolenský web Miloš Kelemen.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články