Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Po MS 2019: Čo povedal Craig Ramsay na adresu Slovenska?

KOŠICE - Slovenskí hokejisti sa rozlúčili s domácim šampionátom víťazstvom a konečným deviatym miestom. V záverečnom siedmom zápase v košickej A-skupine zdolali Dánsko 2:1 po predĺžení a nájazdoch, keď ten rozhodujúci premenil Ladislav Nagy. Tridsaťdeväťročný útočník tak dal peknú bodku sa svojou hráčskou kariérou. Počas duelu niesol na drese kapitánske Céčko, a okrem gólu v nájazdoch a víťazstva si ho osladil aj jednou asistenciou. Slováci si tak na šampionáte pripísali tri víťazstvá v riadnom čase a jedno po nájazdoch, nazbierali 11 bodov, no do vytúženého štvrťfinále sa nedostali. Pre reprezentantov spod Tatier sa zopakovala situácia z vlaňajšieho turnaja práve v Dánsku. Vtedy nazbierali taktiež 11 bodov rovnako ako v druhej skupine domáci výber, no ani jeden z tímov nepostúpil. Na predchádzajúcich turnajoch od zmeny formátu v roku 2012 pritom 11 bodov na štvrťfinále stačilo.
Zdroj: 31650
Zdieľajte:

Craig Ramsay, tréner SR: "Myslím si, že náš tím bol na MS výborný. Hráči hrali naplno, odvážne a nemohol som ich žiadať, aby ešte viac bojovali. Musíme sa poučiť, ako dotiahnuť zápasy do úspešného konca, celých 60 minút.

Prečítajte si aj

Ohlasy Slovákov na tesnú výhru s Dánskom: Nagy s jasným odkazom pre mladých, Godla nechcel zničiť krásny scenár

Ak by sme zo siedmich zápasov zobrali späť asi 40 sekúnd, postúpili by sme a všetci by boli šťastní. Scenár dnešného duelu by ste nevymysleli, predĺženie, nájazdy a Laco Nagy premenil ten víťazný. Som veľmi rád, že som tu bol, som hrdý na chalanov a myslím si, že by mala byť celá krajina."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články