Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slováci zrušili tréning, odišli domov

KOŠICE - Slovenskí hokejisti majú za sebou na MS v Košiciach porciu šiestich zápasov v základnej A-skupine a pred sebou už len jeden duel s Dánskom, ktorý je na programe v utorok. Realizačný tím zrušil nedeľňajší dopoludňajší tréning, dvojdňové voľno si hráči podľa Ladislava Nagya užijú najmä s rodinami.
Zdroj: 31790
Zdieľajte:

Mnohí hráči chcú od hokeja úplne vypnúť, niektorí však budú s napätím čakať na nedeľňajší popoludňajší zápas Nemecko - USA. Práve ten rozhodne, či ešte zostane Slovákom nádej na postup do štvrťfinále, alebo ich v utorok proti Dánom čaká derniéra na tohtoročnom šampionáte. "Ja zápas asi nebudem sledovať, chcem si dopriať voľno a poriadne zregenerovať. Ale niektorí chalani by chceli ísť na zápas," povedal obranca Erik Černák.

Prečítajte si aj

ONLINE z MS 2019: Nemecko - USA

Slovenských hokejistov chodia do hľadiska povzbudzovať najbližší členovia rodiny a priatelia, počas voľna by s nimi chceli stráviť čas aj mimo ľadu. "Áno, veľa chalanov tu má rodiny, takže tieto voľné dni budú chcieť stráviť čas s nimi," potvrdil útočník Ladislav Nagy.

Napriek tomu, že v hoteli Bankov majú hráči dokonalý gastronomický servis, vyjdú si občas aj do mesta na večeru alebo si posedia na káve. Výber reštaurácie je spoločné rozhodnutie, ale poradným hlasom k nemu prispievajú košickí rodáci. "Chodíme spolu na večeru aj na obed, celkovo trávime voľný čas spolu. My Košičania to neriadime, ono to nejako príde samo. Ale povieme, kde je čo dobré," prezradil Černák.

Prečítajte si aj

MetaHeadline: Denis Godla.Godla s nomináciou nerátal, potešila ho: Na ľade je to stokrát lepšie
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články