Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na Országh Cupe aj s majstrami sveta, teší nás možnosť byť priamou súčasťou tohto turnaja

BANSKÁ BYSTRICA - Jubilejný desiaty ročník Országh Cupu bude aj za účasti nášho portálu. Okrem toho, že sme sa stali mediálnym partnerom, tak postavíme aj vlastný tím.
Zdroj: 29931
Zdieľajte:

Pôjde o vôbec prvú akciu, kde bude patriť hokejovysvet.sk medzi partnerov. Už niekoľko týždňov prinášame články k najväčšiemu hokejbalovému turnaju v Európe. V najbližších dňoch postupne predstavíme všetky tímy a počas 8. a 9. júna, kedy sa turnaj uskutoční, budeme prinášať zaujímavosti aj rozhovory z priebehu. Taktiež pomáhame spravovať oficiálnu facebookovú stránku Országh Cupu.

"Dovolím si tvrdiť, že Orsázgh Cup ešte nikdy nebol tak informačne pokrytý, ako sa stane tento rok. Okrem klasických článkov z jeho priebehu či rozhovorov s hráčmi, pripravujeme aj ďalšie novinky, ktoré potešia nielen hokejbalového, ale aj hokejového fanúšika," hovorí šéfredaktor portálu Matej Kubove.

Prečítajte si aj

Victors bez ozdôb predturnajových plagátov, Podbrezovčania chcú baviť hrou

Myšlienka nebyť len v novinárskej pozícii, ale postaviť aj vlastný tím vznikla, počas minulého ročníka turnaja: "Povedali sme si, že by to bola výborná forma propagácie nášho webu, ktorý v uplynulých mesiacoch zaznamenal výrazný pokrok, keď berieme do úvahy počet článkov, ich kvalitu a aj čítanosť. Sme veľmi radi, že nám organizátori Országh Cupu na čele s Martinom Cabanom umožnili poskladať vlastný tím, ktorý určite bude môcť potrápiť aj najväčších favoritov," pokračuje.

Pri prvej účasti na turnaji je pri našom tíme ťažko hľadať cieľ, ktorý chceme dosiahnuť: "Najdôležitejšie bude, aby si chalani z chuti zahrali a bavili sa hokejbalom. Samozrejme, každý chce vyhrávať a zájsť čo najďalej. Tak to budú určite vnímať aj naši hráči, ktorí v každom zápase nechajú všetko," tvrdí Kubove.

Ako presne bude vyzerať finálna súpiska sa dozvieme krátko pred turnajom: "Finálnu súpisku zverejníme pár dní pred turnajom. Otvorene môžem priznať, že prvotný zámer bol poskladať "Dream team" zo známych hokejistov. Mnohí z nich však museli účasť odmietnuť pre povinnosti v kluboch alebo naplánované dovolenky po náročných sezónach. Aj tak si ale myslím, že náš tím bude mať kvalitu. Diváci uvidia mix hokejistov a hokejbalistov. Prezradiť môžem, že v našom drese sa predstavia aj majstri Slovenska a dokonca sveta," dodal šéfredaktor portálu Matej Kubove.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články