Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Victors bez ozdôb predturnajových plagátov, Podbrezovčania chcú baviť hrou

BANSKÁ BYSTRICA - HBK Victors bude štartovať na Országh Cupe už siedmykrát. Mužstvo z Podbrezovej je v posledných rokoch tradičným účastníkom.
Zdroj: 31787
Zdieľajte:

„Máme za sebou sedem účastí na tomto turnaji v rade. Dokázali sme postaviť niekoľko konkurencieschopných tímov, trebárs aj vyhrať základnú skupinu bez inkasovaného gólu, ale na prielom medzi najlepšie štyri tímy to doposiaľ nestačilo. Vlani sme si konečným šiestym miestom zlepšili svoje maximum,“ hovorí kapitán mužstva Amine Bouhaddane.

Victors by radi zlepšili svoje najlepšie umiestnenie na Országh Cupe, no ciele sú aj iné, ako len tie, pri ktorých sa počíta umiestnenie: „Radi by sme nadviazali na minulý ročník a opäť sa pokúsili dosiahnuť, čo najlepšie umiestnenie. Odhliadnuc od žrebu sa chceme v prvom rade baviť hokejbalom a odovzdať na ihrisku všetko,“ pokračuje kapitán.

Podbrezovský tím nemá vo svojom jadre veľké mená, vyvažuje to skvelým kolektívnom a odhodlaním: „Aj tento rok bude jadro tímu z hráčov z bystricko-breznianskeho regiónu vhodne doplnené vytypovanými posilami. Nemáme mená, ktoré sú ozdobou predturnajových plagátov, ale vždy staviame na kvalitnom brankárovi a ťahúňmi sú zväčša dvaja - traja extraligoví hráči, tento rok aj z českej najvyššej súťaže. Rozhodujúcim však bude kolektívny výkon celého tímu,“ prezrádza.

Hlavne on stál za založením mužstva pred viac, ako desiatimi rokmi: „Victors sme založili v roku 2007 súčasne so vznikom Hokejbalovej horehronskej ligy v Brezne. Postupne sme začali hrávať aj na turnajoch v okolí, až sme sa v roku 2012 stali súčasťou Országh Cupu. V spomínanej lige sme brali raz druhé a dva razy tretie miesto. Z turnajových umiestnení si ceníme striebro na kvalitne obsadenom turnaji Flames Cup 2013 v Gajaroch a bronz z výborného turnaja O pohár primátora mesta Čadca 2017,“ doplnil Amine Bouhaddane.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články