Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sekera sa gólovo presadil po roku, to je ale jedno: Jasne povedal, čo rozhodlo o prehre s Nemeckom

KOŠICE - Kapitánovi slovenského hokejového tímu Andrejovi Sekerovi sa veľmi ťažko hodnotil zápas na majstrovstvách sveta s Nemeckom. Prehra 2:3 nebolela o nič menej než predchádzajúca s Kanadou, spoločným menovateľom boli rozhodujúce góly v poslednej minúte. Sekera mal iba minimálnu radosť zo svojho streleckého úspechu, na ktorý čakal viac než rok.
Zdroj: 28573
Zdieľajte:

Strela slovenského kapitána znamenala vyrovnanie stavu na 1:1, v pokračujúcej presilovke sa krátko nato presadil aj Libor Hudáček. Počiatočná radosť zo streleckých úspechov na konci zápasu vyprchala, ich góly napokon nepomohli ani k bodu. Pre Sekeru to bol prvý gól od 5. mája 2018, keď skóroval na MS proti Česku, ale "je to úplne jedno," konštatoval pri poznámke o ukončení čakania na gól.

Prečítajte si aj

Kalkulujeme: Čo sa musí stať, aby Slovensko postúpilo do štvrťfinále?

Slováci chceli aj proti Nemcom nadviazať na predchádzajúce výkony. Búrlivé publikum opäť sledovalo bojovný výkon, ktorému však podľa útočníka Róberta Lantošiho niečo chýbalo: "Väčší dôraz v zakončení. Nebolo to z našej strany také, aké v predchádzajúcich zápasoch. To rozhodlo. Samozrejme, človek chce vždy vyhrať. Každý bod je dobrý, my sme body potrebovali, žiaľ, nevyšlo to."

Smútok v tvárach slovenských hráčov bol ešte väčší než pri prehre s Kanadou 5:6. V boji o štvrťfinále im však nezostáva nič iné, iba sa sústrediť na zostávajúce tri zápasy v skupine a veriť v pomoc iných tímov. "Ťažko sa to bude hádzať za hlavu. Máme pred sebou ešte nejaké zápasy, na tie sa musíme zamerať. Netuším, čo môže táto prehra znamenať, nejdem nič predpovedať. Máme pred sebou tri zápasy, tie sa pokúsime vyhrať," dodal Sekera.

Prečítajte si aj

Ako reagoval na prehru s Nemeckom tréner Craig Ramsay?
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články