Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ohlasy Slovákov po prehre s Nemeckom: Hrali sme dobre, vypľuli sme dušu, ale...

KOŠICE - Slovenskí hokejisti prehrali v stredajšom kľúčovom zápase na MS v Košiciach s Nemeckom 2:3. Zverenci trénera Craiga Ramsayho tak majú po štyroch dueloch na konte stále len tri body a v tabuľke A-skupiny im patrí šiesta priečka. Nemecko je s 12 bodmi na čele.
Zdroj: 31774
Zdieľajte:

Tomáš Tatar, útočník SR: "Nezvládli sme to. Neviem, čo k tomu povedať, ťažko sa mi hľadajú slová. Myslím si, že sme boli lepší, no opäť sme prehrali. Hráme výborne, ale toto sú veci, ktoré sa nám nemôžu stávať. Ťažko sa mi to komentuje... V ďalšom priebehu šampionátu musíme hrať pre fanúšikov, zaslúžia si to."

Prečítajte si aj

VIDEO Šokujúca správa spod Pustého hradu: Koniec hokeja vo Zvolene?

Libor Hudáček, strelec druhého gólu SR: "Pri druhom inkasovanom góle to nemecký útočník krásne trafil. Za vyrovnaného stavu sme mohli dať gól my, ale zblokovali nám strelu. Nakoniec skórovali Nemci, oni celý zápas čakali na takýto protiútok."

Marek Čiliak, brankár SR: "Opäť sme hrali dobre, opäť nemáme body. Musíme s tým niečo urobiť. V závere Nemci využili protiútok 2 na 1, Draisaitl si to potiahol do strany a vystrelil spoza hráča, žiaľ, bol z toho gól..."

Prečítajte si aj

VIDEO Obrovský šok v Steel aréne: V závere nás tentoraz zmrazil Draisaitl!

Michal Handzuš, asistent trénera SR: "Ťažko hodnotiť takýto zápas, je to veľmi ťažká prehra. Chalani vypľuli dušu, dali do toho všetko, hrali veľmi dobre, nastrelili dvakrát žŕdku, hokej je však niekedy taký. Urobili sme dve malé chybičky a boli z toho dva góly. Za chyby sa niekedy platí. Som presvedčený, že chalani ešte ukážu na šampionáte srdce a charakter."

Róbert Lantoši, útočník SR: "Nechcem nadávať, ale nie je to príjemný pocit. Po celý zápas sme mali navrch, mali sme obrovské množstvo šancí. Žiaľ, koncovka nám dnes nešla tak jednoducho ako v predošlých zápasoch. To rozhodlo. Celý zápas sme hrali výborne a posledné dve minúty rozhodli o celom zápase. Žiaľ, v náš neprospech."

Pozrite si aj

VIDEO Tatar bez servítky: Určite to...

Matúš Sukeľ, útočník SR: "Je to obrovské sklamanie. Bojujeme 50 minút a pred koncom to takto pokašleme. Mali sme dať viac gólov, ale aj Nemci mali šance, Čiliak nás držal nad vodou. Mrzí ma to veľmi, ale taký hokej."

Dávid Buc, útočník SR: "Smola sa s nami vlečie už tri zápasy. Škoda toho. Ale ja verím, že ešte postúpime. Je to na porazenie, boli sme v troch zápasoch lepší, ale nevyhrali sme. Nechápem, či môžeme mať až takúto smolu."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články