Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Aké zmeny ešte nastanú v nominácii? Šatan má v tom jasno

POPRAD - Po zápase s Veľkou Britániou (6:1) prehovoril aj generálny manažér národného mužstva Miroslav Šatan, ktorý sa vyjadril v krátkosti k stretnutiu i načrtol, ako by to mohlo vyzerať najbližšie dni v tíme.
Zdroj: 26738
Zdieľajte:

"Počas celého stretnutia sme mali prevahu, preto nie som prekvapený, že sme dali aj viac gólov," stručne zhrnul sobotňajší duel v Poprade Miroslav Šatan. "Británia je nováčikom v A-skupine a určite potrebuje nazbierať nejaké skúsenosti. Očakávame, že sa budú postupne zlepšovať. Obojstranne išlo o novú skúsenosť s nimi po dlhšom čase," pridal ešte svoj pohľad aj na nášho súpera v košickej skupine majstrovstiev sveta.

Prečítajte si aj

Je dobojované. Fínsku ligu ovládla Hämeenlinna, Krištof príde do národného tímu

Hráči si ešte v tejto chvíli môžu vydýchnuť, pretože posledné sito sa dostane k slovu po utorkovej generálke s Nórmi, ktorú zohráme na zimnom štadióne v Michalovciach. "Po predposlednom stretnutí sa neudiali žiadne zmeny a ani nebudú. Ešte máme pred sebou záverečný súboj prípravy, a potom vznikne finálna nominácia," informoval novinárov o možných úpravách kádra pred MS.

Prečítajte si aj

VIDEO Košice majú nového trénera: Mužstvo povedie otec hviezdy NHL!

Tretí brankár Patrik Rybár je už na Slovensku, ale nastal problém s výstrojom, po ktorý mal ísť do Viedne. Slovensko má v NHL ešte dvojicu hráčov. Gólmana Haláka a obrancu Cháru. Ako by vyzerala ich účasť na šampionáte v prípade vypadnutia Bostonu? "Zaujíma nás, ako dopadne Boston v play-off. Musíme si však počkať, kým sa to neskončí. Dovtedy je zbytočné sa k tomu vyjadrovať, alebo podávať nejaké stanoviská," doplnil Šatan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články