Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

KHL pod paľbou prestupov: Dresy menia Marshall, Da Costa, Mamin, Datsyuk a ďalší

MOSKVA - Prvý májový deň prináša už tradične veľké množstvo prestupov. Asi najviac ich cítiť v Kontinentálnej hokejovej lige.
Zdroj: 27689
Zdieľajte:

Rus Yegor Korshkov z Lokomotivu Jarosľavl zabojuje o zmluvu v Toronte Maple Leafs. V novej sezóne by mal začínať v AHL na farme Toronto Marlies. Francúzsky útočník Stéphane Da Costa vymenil v rámci KHL Avtomobilist Jekaterinburg za za Lokomotiv Jarosľavl. V rámci výmeny ide opačným smerom Rafael Batyršin. Lokomotiv získal aj Švéda Antona Landera z AK Bars Kazaň.

Amur Chabarovsk posilnila česká dvojica Ondřej Vitásek a Hynek Zohorna. Traktor Čeljabinsk získal zo Spartaku Moskva útočníka Envera Lisina. Najproduktívnejší obranca Tipsport ligy Ben Marshall vymenil HC ´05 iClinic Banská Bystrica za Dinamo Riga.

Prečítajte si aj

Bola to jedna z najlepších sezón mojej kariéry, hovorí Marshall. Zmluvou v KHL splnil svoj cieľ

Do Metallurgu Magnitogorsk zamierili Andrei Loktionov (Jarosľavl) a Paul Postma (Kazaň), Stanislav Galimov, Denis Paršin a Vladimir Galuzin. Poslední traja prišli Nižneho Novgorodu. Klub opustil Rafael Chakimov (Čerepovec). Kanaďan Brandon Kozun vymenil v KHL Lokomotiv Yaroslavl za Metallurg Magnitogorsk.

Do HK Soči mieria Švéd Malte Stromwall (KooKoo) a Rus Ilja Krikunov (Jekaterinburg). Mužstvo opúšťa Stanislav Bocharov (Nižny Novgorod). Ruská legenda Pavel Datsyuk už nie je hráčom SKA Petrohrad. Vrátiť by sa mohol aj do NHL.

Prečítajte si aj

VIDEO Datsyuk skončil v SKA Petrohrad: Vráti sa do NHL?

AK Bars Kazaň získal z CSKA Moskva obrancu Igora Ožiganova. Americký obranca Sam Lofquist vymenil Kunlun Red Star za Sibir Novosobirsk. Fínsky útočník Joonas Kemppainen si výrazne polepšil, keď posilnil SKA Petrohrad. Naposledy hrával za Ufu. Ruský útočník Maxim Mamin sa natrvalo vracia z Floridy Panthers do CSKA Moskva, kde počas uplynulej sezóny hosťoval. Švajčiarsky útočník Colorada Avalanche Sven Andrighetto neposilní CSKA Moskva. V hre je však Avangard Omsk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články