Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ivan Dropa: Dať 5 gólov z presiloviek je jednoducho fantázia

BANSKÁ BYSTRICA - Hlasy po zápase.
Zdroj: 30838
Zdieľajte:

Ivan Droppa, asistent trénera Banskej Bystrice: "Zápas rozhodli naše presilovky. V takomto dôležitom zápase dať 5 gólov z presilovky to je fantázia. Ale my sme hrali v početnej výhode najlepšie aj v základnej časti. Dnes sme v pravý čas zlepšili efektivitu. Chceli sme to ukončiť už v Nitre, ale bol to ťažký a zdatný súper. Tento titul je zásluha kolektívu, každý makal naplno."

Prečítajte si aj

SKVELÁ SPRÁVA: Do bránkoviska chystá návrat Marek Čiliak

Martin Nemčík, obranca Banskej Bystrice: "To sa nedá ani slovami opísať. Je to nádhera. Boli sme skvelá partia, Kanaďania a Slováci sa skvele dopĺňali."

Patrik Lamper, útočník Banskej Bystrice: "Rozhodli naše presilovky a to, že sme ubránili oslabenie 5 na 3. Iba tím vyhráva tituly a my sme ho mali výborný. To rozhodlo. My sme chceli ukončiť sériu dnes, urobili sme pre to maximum."

Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: "Hráčom som zdôraznil, že v tomto play off sa im podarilo vyradiť dvoch adeptov na titul. Duklu Trenčín, ktorá mala po vlaňajšom finále tie najväčšie ambície, a tiež veľmi silný Zvolen. Vo finále sme už nemali šťavu, ale z nášho pohľadu sme určite vyťažili maximum."

Prečítajte si aj

Samuel Buček neskrýval sklamanie: Zlatú korčuľu by som vymenil za titul

Branislav Mezei, kapitán Nitry: "Dali sme do toho všetko, ale vyhrali štyri zápasy a my len jeden, to rozhodlo, sú majstri. Mali sme dve ťažké série s Trenčínom a Zvolenom a potom prišli nejaké straty. Ale nevyhovárali sme sa, chceli sme ísť do tejto série s tým, že každý zápas udržíme nejako tesne. Škoda, že nám ušiel ten prvý, doma sme potom jeden vyhrali, dodalo nám to trochu energie. No dnes bolo vidieť, že nám došli sily a bolo tam dosť vylúčení, dali nejaké zlepené góly a to na psychike nepridalo. Teraz im už len môžeme pogratulovať."

Prečítajte si aj

JE ROZHODNUTÉ: Zlatý hetrik pre Banskú Bystricu!

Róbert Lantoši, útočník Nitry: "Teraz sa to hodnotí veľmi ťažko. Mrzí nás to kvôli fanúšikom, že sme im to opäť nedoniesli domov, aby tým mohli žiť. Myslím si, že to bola dobrá séria, navyše sme v nedeľu ukončili jednu negatívnu s Bystricou, keď sme doma vyhrali."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články