Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Samuel Buček neskrýval sklamanie: Zlatú korčuľu by som vymenil za titul

BANSKÁ BYSTRICA - Hlasy po zápase.
Zdroj: 31532
Zdieľajte:

Tomáš Surový, kapitán Banskej Bystrice: "Sme veľmi radi, že sa nám tento rok podarilo opäť vyhrať ligu. Je to niečo úžasné, že máme tri tituly po sebe. Je to výsledok každodennej práce klubu za uplynulé roky. Sila v mužstve bola obrovská, pritom súperi boli húževnatí a výborní."

Éric Faille, útočník B. Bystrice: "Neopísateľné pocity, rovnaké ako vlani pri mojom prvom titule s Bystricou. Minulý rok sme chceli získať trofej v domácom prostredí, podarilo sa to až tento rok. Vyhrali sme titul, lebo sme boli konzistentní, držali sme spolu, to bola naša najsilnejšia zbraň."

Prečítajte si aj

JE ROZHODNUTÉ: Zlatý hetrik pre Banskú Bystricu!

Samuel Buček, útočník Nitry: "Sú to mizerné pocity. Strašne to mrzí. Snažil som sa v každom zápase vydať maximum. Veľmi sme chceli vyhrať titul pre Nitru, je to hokejové mesto, sú v ňom najlepší fanúšikovia, zaslúžili by si titul. Na viac sme ale nemali, chýbali nám sily. Bohužiaľ, nič sa nedá robiť, môžeme sa iba snažiť zobrať z toho pozitíva. Som rád, že som získal Zlatú korčuľu, ale radšej by som ju vymenil za titul."

Dan Ceman, tréner B. Bystrice: "Boli sme v tomto zápase lepší vo využívaní presiloviek, vďaka nim sme si vybudovali rozhodujúci náskok. Je to neskutočné. Veľmi si tento titul ceníme. Bola to dlhá sezóna, náročná, hráči sa museli vyrovnávať so zraneniami, zaslúžia si uznanie. Ukázali charakter v play off i finálovej sérii."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články