Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Naši fanúšikovia sú najlepší na Slovensku, hovorí Rais

NITRA - Obranca Nitry Matúš Rais sa ako netradičný strelec dokázal presadiť ako prvý hráč domácich v treťom finálovom dueli proti Banskej Bystrici, no jeho gól k víťazstvu neviedol. Nitra však zbrane rozhodne neskladá a zajtra nemieni dopustiť, aby sa im skončila sezóna. Pre portál hokejovysvet.sk zhodnotil dnešný zápas práve autor prvého nitrianskeho gólu.
Zdroj: 31493
Zdieľajte:

Obranca Matúš Rais v úvodnej časti hry vyrovnávajúcim gólom v presilovej hre odpovedal na gól Asselina. Dvadsaťosemročný obranca pripomenul, že jeho mužstvo odohralo dobrý duel, ale trápilo ich niečo iné. "Odohrali sme naozaj dobrý zápas, vytvárali sme si šance, a keby sme ich premenili, priebeh zápasu by bol iný. Na druhej strane bolo vidieť, že súper vedel svoje príležitosti premeniť," povedal po stretnutí Rais.

Prečítajte si aj

Som rád, že som prelomil streleckú smolu. Zajtra to zlomíme ako mužstvo, burcuje Slovák

Tak ako Slovák, aj Rais čakal na gól veľmi dlho a to si uvedomoval aj netradičný strelec Nitry v mixzóne. "Podarilo sa mi streliť gól po veľmi dlhej dobe a za to som nesmierne rád. Dneska som spravil strašne veľa vecí, aby sa mi podarilo dať gól, no bohužiaľ, nepomohol som mužstvu k výhre," hovoril smutný Rais.

Zlomovým momentom zápasu boli z pohľadu Nitry inkasované góly v oslabeniach, s čím súhlasil aj Rais. "Áno, to bolo dôležité, že sme sa nechali nešťastne dvakrát vylúčiť a to súper využil. My sme sa snažili ešte zvrátiť ten zápas, no napriek našej veľkej snahe sa nám to nepodarilo. Séria však ešte nie je ukončená a zajtra chceme vyhrať," pokračoval Rais.

Prečítajte si aj

Bude Košice trénovať bývalý kouč národného tímu Slovenska?

V dnešnom zápase sme boli svedkami nielen skvelého hokejového divadla, ale aj toho fanúšikovského. Najmä tí domáci boli skvelí, čo potvrdil na záver aj Matúš Rais. "Celé playoff hráme ako jeden tím a to títo ľudia vidia, a keď nám aj takýmto spôsobom ukážu po zápase, že stoja pri nás, tak je to naozaj skvelé. Budem sa opakovať, ale naši fanúškovia sú najlepší na Slovensku," zakončil obranca Nitry.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Filip Mišudík

Diskusia

Podobné články