Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Som rád, že som prelomil streleckú smolu. Zajtra to zlomíme ako mužstvo, burcuje Slovák

NITRA - Hokejisti Nitry neuspeli v treťom finálovom dueli proti Banskej Bystrici, ktorej podľahli 3:7. Domáci tak do zajtrajšieho zápasu budú vstupovať s nožom na krku a s reálnou šancou, že titul nezískajú.
Zdroj: 31492
Zdieľajte:

V tejto sérii zatiaľ platí, že kto dá prvý gól, ten vyhrá. Nitrania sa to snažili zmeniť počas celého zápasu, keď dvakrát sa dotiahli sa hostí. Prostredná časť hry, kde dali Bystričania v rozmedzí necelých troch minút dali tri góly, to mali domáci veľmi ťažké a ani rýchly kontaktný gól Mareka Slováka nepohol k obratu. Autor kontaktného gólu na 3:5 si po zápase riadne odfúkol, podarilo sa mu dať totižto gól po 29 dueloch.

Prečítajte si aj

V Nitre tiekli nervy, Bystrica môže v nedeľu získať tretí titul za sebou

"Samozrejme, som veľmi rád, že som zlomil tú smolu a konečne mi to tam padlo. Na druhej strane pevne verím, že keď som to zlomil ja, zajtra to zlomíme ako mužstvo a porazíme Banskú Bystricu," hovoril Slovák.

Aj center štvrtého nitrianskeho útoku hovoril o dôležitom prvom góle, ktorý jeho mužstvo mohol ešte viac nakopnúť. "V úvodných striedaniach sme mali šance, najmä nájazd Sama volal po góle. Hostia sa dostali do vedenia, no dôležité však bolo, že sme sa vrátili do hry. Žiaľ, potom nám odskočili na dva góly, začali dobre brániť a bolo veľmi ťažké sa cez nich presadiť," pokračoval Slovák.

Tridsaťročný rodák z Nitry nezažil zatiaľ takéto gólové suchoty, hoci ak zájdeme do nedávnej histórie, tak zistíme, že trocha podobnú nepriaznivú sériu už mal. "Takúto dlhú sériu bez gólu som tuším ani nemal. Naposledy som tak dlho neskóroval v majstrovskej sezóne, keď som nedal gól 18 zápasov. Pevne dúfam, že sa to už nebude opakovať," pokračoval.

"Čibino", ako ho prezývajú domáci fanúšikovia aj spoluhráči, nezabudol vyzdvihnúť ani fanúšikov. "Naši fanúšikovia stoja za nami aj v takýchto momentoch, čo si nesmierne vážime a tešíme sa z toho. Dodávajú nám neskutočnú energiu a aj z ich pomocou sme veríme, že zajtra sa budeme tešiť my," zakončil Slovák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Filip Mišudík

Diskusia

Podobné články