Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Budaj zavesil korčule na klinec, v zámorí mu pripravili rozlúčku

BANSKÁ BYSTRICA - Kariére bývalého slovenského reprezentanta pravdepodobne odzvonilo. Peter Budaj údajne končí s aktívnou činnosťou. Definitívu by malo priniesť leto. Rodák z Banskej Bystrice deklaroval, že hokej má stále rád, ale do popredia sa dostanú iné aktivity a čas strávený s rodinou.
Zdroj: 29539
Zdieľajte:

Budaj sa v noci predstavil v bráne svojho tímu z Ontaria. Zaznamenal síce vysokú úspešnosť zákrokov, ale prehre aj tak nezabránil. Stockton triumfoval 4:2. Ešte pred stretnutím sa odohrala jeho rozlúčka s kariérou. Jeho kolegovia si obliekli tričká s podobizňou niekdajšieho slovenského reprezentanta.

Prečítajte si aj

Slovensko na MS bez dlhoročnej opory!

Milý akt sa uskutočnil pred zrakmi rodinných príslušníkov. "Bolo to nádherné. Bola pre mňa česť, že som tu mohol mať mojich priateľov a spoluhráčov. Dokonca sa na tom celom podieľal aj súper, čo veľmi oceňujem. Bolo to veľmi milé. Video a to všetko okolo... Tlačili sa mi slzy do očí. Toto som robil celý život, snažil som sa na ľade nechať všetko," povedal Peter Budaj.

Pozrite si aj

VIDEO Nestarnúca legenda vytrela zrak hráčom a divákom!

Účastník štyroch olympiád a dvoch svetových šampionátov v tomto ročníku odchytal za Ontario dvadsaťsedem duelov a trikrát sa predstavil v drese Los Angeles Kings. Do zámoria odišiel ešte ako mladé ucho v roku 1999. "Bolo skvelé mať tu manželku a deti, aby som to mohol zdieľať spolu s nimi. Keď som bol malý chlapec, otec ma zobral na ľad, nemali sme na štadióne strechu, boli sme z malého mesta. Všetky tie spomienky sa mi vrátili. Všetka tá obeta ostatných, počnúc rodinou a rodičmi, cez všetkých ľudí, ktorí mi pomohli, trénerov, osobných trénerov, personál, rodinu, manželku, deti... Bol to veľmi emotívny moment," uzavrel Budaj, ktorý 18.septembra oslávi 37.narodeniny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: lakingsinsider.com

Diskusia

Podobné články