Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovensko na MS bez dlhoročnej opory!

BRATISLAVA - Tréner národného tímu Craig Ramsay musí zo svojho poznámkového bloku vyškrtnúť ďalšieho hráča, ktorý sa nezúčastní šampionátu.
Zdroj: 31427
Zdieľajte:

Slovensko neposilní na domácich MS skúsený obranca a dlhoročný člen národného mužstva Dominik Graňák. "Mrzí ma to, ale sám som sa diskvalifikoval svojimi výkonmi. Beriem to ako realitu a správne rozhodnutie vedenia tímu. Na ich mieste by som urobil to isté. Navyše v obrane vyzerá naše mužstvo solídne. Sú tam hráči. ktorí mali oveľa lepšiu sezónu ako ja. Moja absencia je logické vyústenie zlej sezóny," povedal pre denník Šport rodák z Havířova.

Pozrite si aj

VIDEO Nestarnúca legenda vytrela zrak hráčom a divákom!

Graňák sa pravidelne zúčastňoval svetových šampionátov od roku 2004. Na svojom konte má dohromady 192 reprezentačných štartov. Aktuálnu sezónu absolvoval vo farbách Hradca Králové. "V klube mi ponúkli predĺženie zmluvy. Vážim si to, ale rozhodol som sa to neakceptovať. Vzhľadom na nie ideálnu sezónu si na nový klub asi trochu počkám. Už nemám 25 rokov a manažéri budú asi hľadať mladších hráčov. Budem sa však pripravovať rovnako svedomito, ako keby som mal klub už istý," uzavrel Dominik Graňák, ktorý je tak v súčasnosti bez zamestnávateľa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články