Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kmeč chválil kolektívny výkon, o brankároch hovoriť nechcel. Ceman volá po zlepšení presiloviek

BANSKÁ BYSTRICA - Po druhom finálovom zápase tréner HC ´05 iClinic Banská Bystrica Dan Ceman vyjadril určitú nespokojnosť s presilovkami svojho tímu. Asistent hlavného trénera Andrej Kmeč z HK Nitra zas mužstvo chválil za predvedený výkon.
Zdroj: 30620
Zdieľajte:

Kanadský kouč "baranov" nebol spokojný s nízkou efektivitou využívania presilových hier a aj s ich prevedením: "Presilovky sme mali počas sezóny veľmi dobré, v týchto zápasoch to tak nebolo. Musíme ich jednoznačne zlepšiť. Taktiež musíme hrať viac fyzicky. Nemyslím si, že by sme presilové hry hrali inak. Skôr si myslím, že Nitra veľmi dobre bránila. Máme nejaký plán na každý tím, ktorý chceme dodržiavať. Nestrieľali sme však dosť, nevychádzali nám ideálne prihrávky cez os na strelu z prvej. Puky nám častejšie preskakovali hokejky. Určite si veci rozoberieme na videu. Niečo si ešte musíme prejsť, aby sme v nich boli ostrejší," hodnotil Ceman po druhom stretnutí.

Prečítajte si aj

VIDEO Rusko skladá tím na MS: Už teraz vzbudzuje rešpekt!

Presilovky však nešli ani Nitre: "Každé mužstvo si ich predstavuje vždy lepšie. Boli aké boli. Zameriame sa na to, aby v treťom stretnutí boli lepšie," hovorí Andrej Kmeč, ktorému sa veľmi nechcelo hovoriť o tom, prečo došlo po prvom zápase k výmene brankárov, keďže Miroslava Hanuljaka nahradil Juraj Šimboch: "Rozhodli sme sa tak, to je dôvod. Obaja chytali veľmi dobre," podotkol.

Okrem toho Kmeč pochválil aj kolektívny výkon: "Podali sme dobrý výkon. Boli to podobné zápasy, aj keď ten druhý v obrátenom garde, keďže sme doťahovali my, no ako som povedal, náš výkon bol veľmi dobrý. Škoda, že sa nám nepodarilo ani jeden dotiahnuť do víťazného konca. V Nitre očakávam niečo podobné," dodal asistent Antonína Stavjaňu.

Prečítajte si aj

Poprad predstavil nový realizačný tím
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články