Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poprad predstavil nový realizačný tím

POPRAD - Neúspešný semifinalista z Popradu už pozná finálnu podobu realizačného tímu pre ročník 2019/20.
Zdroj: 23927
Zdieľajte:

Popradčania sa rozlúčili s trénerskou dvojicou Roman Stantien - Dušan Brincko, a to aj napriek tomu, že kamzíci po rokoch prekročili brány semifinále.

Prečítajte si aj

Miloš Říha zúri

Vedenie klubu zverejnilo novú zostavu realizačného tímu, ktorá povedie mužstvo od novej sezóny. „Za posledné tri sezóny odviedol pán Štolc skvelú prácu a myslím si, že je pripravený na to, aby zvládol úlohu hlavného trénera. Je kvalifikovaný a má za sebou niekoľkoročnú trénerskú kariéru. Verím, že to bolo správne rozhodnutie,“ uviedol pre oficiálnu stránku tímu spod Tatier manažér Ľudovít Jurínyi.

Prečítajte si aj

Slováci nezvládli duel s Nemeckom

Ten od svojho nástupu preferoval, aby sa trénerom stal niekto z Popradu. Presunutím Štolca z pozície asistenta na hlavného kouča sa želanie Jurínyiho naplnilo. Okrem toho sa do klubu vracia ostrieľaný tréner. „Pán Paukovček má skúsenosti s extraligovým hokejom. Bol našou spoločnou voľbou. Veríme, že do mužstva prinesie správnu energiu a pomôže v rozhodovaní a pri tvorbe kádra,“ prezradil Jurínyi. Na lavičke dostane príležitosť Ján Šimko, ktorý nahradí Dušana Brincka. „Tak ako pôsobil doteraz pri mužstve pán Brincko, tak rovnako dostáva šancu aj pán Šimko, ktorý si vyskúša pôsobenie pri senioroch. Je kvalifikovaným trénerom a bude mať špeciálne funkcie v trénerskom tíme,“ uzavrel pre hkpoprad.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články