Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Novinky medzi líškami: Staronový tréner, známy štart prípravy a príchod nového člena do tímu

MICHALOVCE - V dolnom Zemplíne pred dvomi týždňami dokázali hráči Michaloviec prepísať klubovú históriu.
Zdroj: 31338
Zdieľajte:

V metropole Zemplína sa všetci fanúšikovia nevedia dočkať začiatku nového ročníka Tipsport ligy. Leto však bude veľmi špeciálne a k slovu by sa mal dostať aj nový model súťaže.

Prečítajte si aj

Kedy si privstať a kedy ísť do postele až ráno? Takto vyzerá rozpis play-off NHL

Vedenie michalovského klubu ale prezradilo niekoľko noviniek z kuchyne. „Sme dohodnutí s trénerom Miroslavom Chudým, že nás povedie aj v najvyššej súťaži,“ vyjadril sa pre oficiálnu stránku nového člena najvyššej súťaže prezident Martin Burinský a pokračoval: „Tréner dokázal namotivovať mužstvo počas celej základnej časti, aj v ťažkých súbojoch play-off či baráže. Tým nás presvedčil a určite dostane šancu aj v novej sezóne. V týchto dňoch pracuje na skladbe realizačného tímu, ktorý by mal byť rozšírený minimálne o jedného človeka.“

Prečítajte si aj

Veľkorysý krok Nitry k fanúšikom

V Michalovciach už si stanovili začiatok spoločnej letnej prípravy, ktorý bol v St.Nicolaus lige iba utópiou. „V kádri novinky nemáme. Môžem povedať to, že do prvej fázy letnej prípravy, ktorú odštartujeme 13. mája, by malo nastúpiť asi sedemdesiat percent z kádra, ktorý si vybojoval najvyššiu súťaž,“ pokračoval vo zverejňovaní noviniek športový manažér Peter Tirpák.

Prečítajte si aj

Na zraze piati noví hráči, ďalší dvaja prídu v utorok

Hlava "líšok" ďalej informovala, že finálna podoba tímu bude vyložene v rukách trénera Chudého. Zimný štadión pred dvomi rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou, v súčasnosti patrí medzi tie modernejšie na Slovensku a vlani si na ňom zahrala aj slovenská reprezentácia. Tá opäť zavíta do najvýchodnejšej časti krajiny aj tento rok, keď si 7. mája zmeria sily s protivníkom z Nórska. Niektoré časti haly neboli dotiahnuté do konca. Na ich úprave sa pracuje v týchto dňoch. „Chceme vytvoriť štúdio pre televízne prenosy a takisto pracujeme na novom presscentre. Ostatné náležitosti náš štadión spĺňa,“ doplnil pre web novopečeného tímu zo Zemplína Martin Burinský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkduklamichalovce.sk

Diskusia

Podobné články