Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Denis Godla nebude pokračovať v KalPe, musí si nájsť nový klub

KUOPIO - Slovenský brankár Denis Godla nebude pokračovať vo fínskom tíme KalPa Kuopio.
Zdroj: 30594
Zdieľajte:

Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke presne v deň hráčových narodenín, pretože Godla oslavuje 4. apríla 2019 už 24 rokov.: "Denis Godla nebude súčasťou tímu v sezóne 2019/20 aj napriek tomu, že mal zmluvu aj pre budúci ročník. Dohodli sme sa na rozviazaní kontraktu," znie oficiálne vyhlásenie fínskeho mužstva: "Chceme mu poďakovať za tri roky v našom tíme a popriať veľa šťastia do ďalšej kariéry," povedal športový riaditeľ Toni Saksman.

Prečítajte si aj

VIDEO Mládežnícky reprezentant Fínska sa rozhodol pre nečakaný krok: Pôsobiť bude v Austrálii!

Godla pôsobil v KalPe od roku 2016. Posledné dve sezóny plnil rolu jednotky tímu. V aktuálnom ročníku nastúpil na 48 stretnutí v Liige a taktiež pomohol klubu vyhrať slávny Spengler Cup. V minulosti hrával vo Fínsku aj za Hermes a IPK v nižšej súťaži Mestis, na Slovensku chytal za Piešťany, Spišskú Novú Ves a Slovan Bratislava v KHL.

V seniorskom národnom tíme nastúpil deväťkrát. Jeho hviezda prvýkrát vykvitla na MSJ 2015, kedy výraznou mierou pomohol Slovensku k bronzu. Stal sa aj najlepším brankárom turnaja. Na Godlove miesto prišiel zo švédskeho tímu Örebro HK skúsený Fín Eero Kilpeläinen a dorazil aj mladý Samu Perhonen z tímu KooKoo.

Prečítajte si aj

ONLINE z prípravy na domáce MS: Slovensko - Švédsko
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články