Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Iba snaha nestačí, majstra zabrzdila eufória

MICHALOVCE - Baráž o najvyššiu súťaž má po dvoch dueloch očakávaný stav. Žilina domáci ľad využila na sto percent a vedie 2:0 na zápasy. Všetko mohlo byť inak, keby...
Zdroj: 31275
Zdieľajte:

Michalovce druhý zápas vyhrávali zásluhou Valečka, ale poslednú tretinu nezvládli a museli skloniť hlavy po prehre 1:4. Tým pádom Žilina navýšila vedenie na 2:0. Prvý súboj pod Dubňom taktiež Dukle nevyšiel. "Na prvý zápas sme sa tešili, pretože po zisku majstrovského titulu v prvej lige sme eufóriu chceli preniesť aj do baráže. Ja si myslím, že sme neodohrali vôbec zlý zápas, aj keď sme prehrali 1:3. Žiline sme boli viac než vyrovnaným súperom, dostali sme naozaj dva nešťastné góly po nedorozumeniach v našom obrannom pásme," pomenoval fakty kapitán východniarov Marek Kolba, na základe ktorých východniari prehrali úvodnú bitku.

Prečítajte si aj

Stavjaňu nahneval zákrok Starostu, Oremus obhajuje Sádeckého, Ramsay radšej odišiel

V priebehu bolo miestami badateľné, ako keby sa "líšky" v niektorých momentoch zľakli svojho skúsenejšieho súpera. Svoj deň nemal ani brankár Adam Trenčan. "Pri prvom góle Adamovi puk vypadol z lapačky, neudržal ho a z dorážky sme dostali gól. Ale tam nemá čo byť pred bránkoviskom voľný hráč, to sa nesmie stávať. Druhý gól takisto, zlá rozohrávka, zachytený puk a už bolo 2:0. Za desať minút sme dostali tri góly," pokračoval michalovský nositeľ céčka na hrudi a následne pridal skutočnosť, ktorá mu chýbala: "Musíme pridať ešte viac bojovnosti, srdca, pretože inak Žilinu neporazíme."

Pozrite si aj

VIDEO 131 trestných minút v Nitre: Dvojnásobne boľavý Lantoši, zakrvavený Hlinka

Na žilinský zimný štadión počas dvoch dní prišlo len niečo cez tisíc divákov. Je to pravý opak toho, ako to bude vyzerať tento víkend v Zemplíne. "My sme očakávali, že fanúšikovia nás prídu podporiť, lebo v semifinále a finále potvrdili, že stoja za nami a cestovali naozaj vo veľkom počte aj do Žiliny, kde dlhodobo chodia nízke návštevy a ľudia sú tu ticho, takže sme mali v podstate domácu atmosféru. Nebolo to ale vôbec nejaké búrlivé hokejové prostredie, to však už je žilinská záležitosť," doplnil 39-ročný harcovník Dukly Marek Kolba.

ANKETA: Otočia Michalovce sériu proti Žiline?

  • Áno, a postúpia do Tipsport ligy

    62%

  • Nie, nemajú na to

    38%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články