Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Trenčíne to bude vojna, myslí si Scheidl

NITRA – Druhý zápas štvrťfinálovej série play off Tipsport ligy medzi Nitrou a Trenčínom sa odohrával v napätej atmosfére, ktorá odrážala dianie na ľade. Zápas prešpikovaný vylúčeniami a menšími či väčšími potýčkami nakoniec dopadol lepšie pre domácu Nitru. Svojím víťazstvom vyrovnala stav serie na 1:1. Zápas číslo tri je na programe v piatok 15. marca v Trenčíne
Zdroj: 31268
Zdieľajte:

Zápas sa už od začiatku niesol v bojovnom duchu, čo vyústilo do hneď niekoľkých vylúčení na oboch stranách. O obzvlášť nepríjemnú situáciu sa postaral Boris Sádecký, keď ramenom trafil do hlavy Lantošiho. Takýto zákrok však bol iba jedným z mnohých podobných, ktoré mali diváci počas celého zápasu možnosť vidieť. Spolu bolo udelených až päť osobných trestov a 5+DKZ si odpykal za napadnutie hlavy a krku Sádecký.

Prečítajte si aj

Emóciami vybičovaný zápas pod Zoborom ovládla Nitra, vyrovnala sériu

"Tak trochu sme čakali, že to bude ich herný plán. Vedeli sme, že budú hrať tvrdo, no dnes pre nich boli výzvou aj my," vyjadril sa k trenčianskej tvrdosti strelec druhého gólu Nitry útočník Lane Scheidl. Postup, ako sa im vyrovnať, si predstavuje jasne: "Oni sú väčším tímom, ale my sme šikovná partia. Musíme sa im fyzicky vyrovnať."

Aj keď podobne ako v prvom zápase dosiahla Nitra vedenie 2:0, dnes sa oň už pripraviť nenechala. Ešte v prvej tretine mali gólové šance Buček a Čaládi, ani jednému sa ale premeniť nepodarilo. Stav sa opäť zmenil až v druhej tretine po zásahoch Bučeka a McCormacka. To ešte viac pridalo k pohode na nitrianskej strane. "Prvý zápas bol pre nás akýmsi budíčkom," tvrdí Scheidl. "Vedeli sme, že to dnes bude ťažké. Trenčín zo seba včera vydal všetko, my sme sa im však dnes vyrovnali a využili sme všetky naše príležitosti."

Prečítajte si aj

Prezident Detvy chválil fanúšikov Banskej Bystrice, otvorene sa vyjadril k Jonákovi

Ďalší zápas vyrovnanej série sa odohrá 15. marca v Trenčíne. Nitrania k súperovi pocestujú za vyrovnaného stavu série. "V Trenčíne to bude vojna. A navyše naozaj hlasná," pokračuje Scheidl s úsmevom, poukazujúc na dnešné výkony oboch fanúšikovských táborov. "Určite to bude veľmi vzrušujúce," zakončil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/BarboraLibayova

Diskusia

Podobné články