Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zápas medzi MAC Budapešť a HKM Zvolen je pre politický míting presunutý

BUDAPEŠŤ - Štvrtý zápas medzi série medzi MAC Budapešť a HKM Zvolen sa nebude hrať v Budapešti, pretože v tamojšej hale Tüskecsarnok sa koná politický míting.
Zdroj: 31229
Zdieľajte:

Ten je naplánovaný už dlho, takže stretnutie, ktoré je na programe vo štvrtok 14.3.2019, muselo byť presunuté. Na situáciu sa bol pozrieť aj samotný riaditeľ Tipsport ligy Richard Lintner, ktorý schválil nové dejisko.

Prečítajte si aj

Slovenská cesta končí pod vrcholom: Vo finále sme tesne podľahli Rusku

Je ním Vasas Ice Centrum, domovský štadión tímu Vasas SC, ktorý hráva Erste ligu. Dohoda sa nerodila ťažko, pretože MAC Budapešť a Vasas majú korektné vzťahy. Počas sezóny hosťovalo v mužstve z "nižšej" súťaže niekoľko hráčov z kádra Gergelyho Majorossa.

Aréna pojme 2000 ľudí a postavená bola v roku 2003. Od Tüskecsarnoku je vzdialená asi 20 kilometrov. Taktiež sa nachádza v Budapešti. Mužstvo Zvolena sa bude presúvať vo štvrtok poobede. Obom tímom zároveň odpadla možnosť ranného rozkorčuľovania.

Pozrite si aj

VIDEO Valábik nedávno nešetril kritikou na rozhodcov, jeden z nich mu to vrátil

V hre však bolo niekoľko variantov. Napríklad aj preloženie stretnutia na ľad Zvolena, dlho bolo plánom číslo jeden, aby sa zápas odohral v Miškolci. Nakoniec zvíťazilo opticky najlepšie riešenie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články