Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pauza sa predĺžila, no Nagy sa už teší na derby s Popradom

KOŠICE - Kapitán HC Košice Ladislav Nagy kvôli problémom s trieslami vynechal posledný mesiac základnej časti.
Zdroj: 30784
Zdieľajte:

Na náročné boje v play-off by však už mal byť pripravený: "Už je to lepšie. Trénujem a pripravujem sa. Zatiaľ všetko drží, ale musím sa ešte dať fyzicky a kondične do poriadku, aby som bol dobre pripravený na play-off," povedal 39-ročný útočník pre utorkové vydanie denníka Šport.

Prečítajte si aj

Róbert Ľupták: Chceme vyhrať ligu

"Košická" séria proti Popradu štartuje v pondelok 11. marca, Nagy naskočí do hry po šiestich týždňoch: "Trochu som si oddýchol, hoci musím priznať, že som si predstavoval skorší návrat. Myslel som si, že sa dám do poriadku skôr, ale celé sa to natiahlo. Absolvoval som vyšetrenia magnetickou rezonanciou, ktorá ukázal, že zranenie nie je vyliečené na sto percent, ale iba na osemdesiat, takže sa mi pauza predĺžila o dva týždne. Verím, že to bude už len lepšie," pokračuje v rozprávaní pre denník Šport.

Samotný Nagy sa série s Popradom nevie dočkať: "Popradčania budú motivovaní, aby nás vyradili a postúpili do semifinále, no pevne verím, že lepšie zvládneme detaily, ktoré budú v konečnom dôsledku rozhodovať o postupujúcom. Derby bude mať vynikajúci náboj, oba tímy sú pripravené na 120 percent. Myslím si, že fanúšikovia sa môžu tešiť na krásne stretnutia," dodal Nagy.

Prečítajte si aj

Jančuška neskrýval sklamanie, dôvody vypadnutia neprezradil: Od hráčov som čakal viac
Zdieľajte:
Zdroj informácií: denník Šport

Diskusia

Podobné články