Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V súvislosti s MS 2019 zasahuje NAKA, prebiehajú domové prehliadky

BRATISLAVA - Majstrovstvá sveta na Slovensku ešte ani nezačali a už je tu veľký problém. Zasahuje aj Národná kriminálna agentúra (NAKA).
Zdroj: 31168
Zdieľajte:

"Policajti expozitúry Bratislava národnej protizločineckej jednotky NAKA PPZ v súčasnej dobe vykonávajú v rámci akcie „Macejko“ domové prehliadky a prehliadky iných priestorov v mestách Poprad a Spišská Nová Ves v rámci trestného stíhania pre zločin podvodu v súvislosti s predajom vstupeniek na hokejové majstrovstvá sveta v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach. V rámci prebiehajúcej akcie boli zadržané zatiaľ dve podozrivé osoby," informovala Polícia Slovenskej republiky na svojom facebookovom účte.

Prečítajte si aj

Róbert Ľupták: Chceme vyhrať ligu

Polícia zároveň upozorňuje, ako predísť tomu, aby si ľudia zakúpili falošné vstupenky: "Vopred vytlačené lístky - pri vizuálnom pohľade viete zistiť, že nesedí koncové číslo podujatia v ľavom hornom rohu, ktoré má byť 82. Taktiež nesedí výpočet DPH z ceny lístka. Samotný bar kód je tiež falošný, čo je už ale nemožné letmým pohľadom overiť."

"E-ticket na vytlačenie doma - tu faktografické údaje sedia, problémom je bar code. Je badateľné, že nie je úplne "kvalitný" a nie je v poriadku. Najlepšou prevenciou, ako predísť tomu, aby ste boli podvedení, je kupovať lístky len od autorizovaných predajcov."

Prečítajte si aj

Jančuška neskrýval sklamanie, dôvody vypadnutia neprezradil: Od hráčov som čakal viac
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články