Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Doma to chceme ukončiť, znie z Budapešti

BUDAPEŠŤ - Po dni voľna je na programe znova kvalifikácia o postup do Kaufland play-off Tipsport ligy. MAC Budapešť môže domácou výhrou rozhodnúť o svojom postupe.
Zdroj: 31164
Zdieľajte:

Po dvojzápase v Miškolci môžu byť zverenci Gergelyho Majorossa nanajvýš spokojní. Rovnako tak sa cíti aj útočník Chris Bódo: "Sme veľmi šťastní, že sme na ľade súpera dvakrát vyhrali. Miškolc mal v druhom stretnutí lepší úvod, ale potom sme zachytili momentum a dokázali to otočiť. V prvej tretine sme sa trochu trápili, no bojovali sme a ukázali charakter tímu. Sme extrémne šťastní, že sme vyhrali," hodnotil sobotný duel rodák z kanadského St. Thomas reprezentujúci Maďarsko.

Prečítajte si aj

Nováčik cíti krivdu: Zlyhali rozhodcovia, alebo pravidlo SZĽH?

"Úprimne, nebol medzi nami veľký rozdiel. Jedno aj druhé mužstvo išlo za výhrou. Obaja brankári boli skvelí. Rozdielová vec sa preto hľadá ťažko, ale asi sme to chceli o niečo viac," tvrdí.

V tíme je atmosféra výborná, prevládajú pozitívne emócie: "Vraciame sa domov, kde môžeme sériu ukončiť. Chýba nám už len jeden zápas," pokračoval. Bódo, ktorý sa počas voľna v nedeľu tiež snažil načerpať sily: "Počas dňa voľna sme sa snažili oddychovať, dostatočne si pospať a zregenerovať," prezradil.

Prečítajte si aj

Kto si zahrá proti Banskej Bystrici a kto proti Zvolenu? Takýto je kľúč po kvalifikácii o play-off

Do kariet hrá budapeštianskemu tímu aj vzájomná bilancia. Miškolc v tejto sezóne porazili päťkrát zo siedmich vzájomných stretnutí: "Neviem, čím to je. Zápasy medzi nami dvomi sú vždy o veľkej hrdosti. Snažíme sa odovzdať všetko, čo sa len dá a asi sa to aj darí," dodal.

ANKETA: Dokáže MAC Budapešť v pondelok ukončiť sériu?

  • Áno

    100%

  • Nie

    0%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články