Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lintnera si vzal na mušku aj jeho predchodca: Rišo, je mi ťa ľúto!

BRATISLAVA - Šéf Pro-Hokeja Richard Lintner sa v poslednom období stal tŕňom v oku viacerých hokejovo zanietených ľudí. Cez víkend si ho vzali do parády Boris Valábik a najnovšie aj Vladimír Paštinský, niekdajší vodca riadiaceho orgánu, ktorého bývalý slovenský reprezentant nahradil v roku 2015.
Zdroj: 31159
Zdieľajte:

Lintnerovi mnoho ľudí vyčíta viaceré veci, ktoré sa v našej Tipsport lige vyskytli. Pohadzovanie hráčov z klubu do klubu po prestupovom období, práca rozhodcov a ich nepripravenosť (2.3. zápas Miškovec - Budapešť, pozn. aut.), masívny prílev cudzincov do ligy a následné vytláčanie nádejných slovenských hráčov.

Prečítajte si aj

Valábik sa zastal hráčov, skritizoval Lintnera: Naháňa politické body!

Veľkú kritiku odštartoval Boris Valábik a v krátkosti na neho nadviazal aj Lintnerov predchodca Vladimír Paštinský. „Osobne nemám proti Rišovi nič, je životaschopný chlap, škoda však, že často stráca súdnosť a nahrádza ju samoľúbosťou. Horšie je, že stav, v ktorom sa ocitla naša liga, už prekročil všetky medze. Toľko hrubých chýb, ktorých sa súčasné vedenie Pro-Hokeja dopustilo, dehonestuje nielen jeho súčasný obraz, ale otriasa aj jeho tradíciami. Úprimne, Riša mi je ľúto. Ocitol sa v neriešiteľnom bordeli nahromadených lapsusov,“ povedal pre sport.sk Paštinský.

Pozrite si aj

VIDEO Stačilo urobiť toto a odmena sa dostavila

Ten sa vyjadril aj ku kauze Nové Zámky "B" a ich "zaslúženú" záchranu v St.Nicolaus lige. V lige, v ktorej inkasovali 450 gólov v základnej časti. "Naposledy ma dostala do stavu nepríčetnosti kauza záchranárskej operácie béčka Nových Zámkov v druhej lige. Taký brutálny, bezcharakterný a podlý ťah by sme v histórii nášho hokeja ťažko hľadali. Vedenie Nových Zámkov pohostilo svojich partnerov v súťaži svinstvom najhrubšieho zrna. Výhovorky, že áčko Nových Zámkov bolo na záchranu béčka použité v súlade s platnými normami, sú výsmechom," dodal pre spomínané médium Paštinský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články